sajko72

Patrik P

Om
  • Bor i Uttran
  • Online: nästan 9 år sedan
  • Antal inlogg 37
  • Medlem mer än 11 år

Achievements
  • 20 Betyg

Jag är ingen expert, men heller inte okunnig. Jag kan en hel del, men samtidigt förlite. Jag älskar att förmedla min förkärlek för öl till andra lika mycket som jag älskar att lära mig mer och inspireras av andra.

Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
ÖL 5.2%
Brooklyn Brewery
40 332 6.8 7
ÖL 5.6%
BrewDog
29 134 7.31
Kommentarer
La Binchoise XO
Jaha... den här är svår samtidigt som den är enkel. Doften: eldig, samtidigt som den är kryddig och fruktig. Smak: absolut inte fyllig. Jag säger 4/12, kanske 5/12 om jag ska vara kritisk, enligt systembolagets klocka. Annars då? Jag vill ha det till torkad tropisk frukt. Kan inte specifiera det mer än så. Med inslag av körsbär och en kryddighet som jag tror beror på jästen. Helhetsintrycket: Jag vet ärligt inte om jag ska säga om det finns inslag av cognac eller calvados. En typen av eldighet, påminner av något av de båda. Frågan är vilken.
8
Mohawk Double Rocket
Jag delar inte eriked:s uppfattning helt och hållet... tycker den är värd en 9:a. MEN... han har helt rätt i sitt påstående gällande att den bör lagras... Om den var bra nu... hur ska den då inte vara om ett eller ett par år?
10
Hat svårt att sätta fingret på både smak och doft. Mem en rolig detalj... jag bad min fru lulta på dofterna... och hon avskyr öl... och hon svarade spontant "det luktar stearin på julafton". Och fan vet inte om hon har rätt. Ska iaf köpa ett par till för att vara säker... Mohawk brukar göra riktigt bra bryggder.
5
Qvänum McBrian Ale
En OK ale... mörkt brunröd färg... ingen utmärkande beska... vill nog ha det till lite choklad i bakgrunden... lätt kryddig... Det häftigaste var nog iaf flaskan... kommer nog inte att beställa den iaf.
5
Eskilstuna Mälarbadens Sommarale
Jag kommer nog aldrig att sätta högsta betyg på ngt... inte för att en öl aldrig kan vara värd en 10:a... utan mer för att jag ständigt vill hitta ngt som kan vara utmanande... den här skulle i teorin kunna få en tia... en skön beska... inte kort eller lång... sedan ngt jag inte hittar en bättre beskrivning på mer än en viss kryddighet med lite citrus i. Den här kan bli given på kvällarna på när värmen och solen väl bestämmer sig får att ta plats i våra liv... gärna lite innan... när grillen är tänd och lite blandat kött ligger på.
9
N'Ice Chouffe
Dem kommer en gång om året till SB... och det är till lanseringen av jul ölen... En gång om året är den helt suverän. En gång om året får den 9,5 av 10.
9
Sigtuna South Pacific Pale Ale
Helt ok... men inte mer. Smakar som en bättre ljus lager. Kommer nog inte att beställa den igen iaf.
5