pxii

Greger Eneqvist

Om
  • Bor i Gotland (Stånga)
  • Ungefär 50 år
  • Online: mer än 5 år sedan
  • Antal inlogg 47
  • Medlem ungefär 15 år

Achievements
  • 20 Kommentarer
  • 300 Betyg

Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Kommentarer
För i helvete, varför köpte jag inte 100 såna här :)
10
Djævlebryg Son of Nekron
Lite sur i smaken men väldigt smakrik. Närmare en stout än en Porter i mina ögon då jag tycker Porter skall vara lite sötare och ännu smakrikare
7
Thomas Hardys Ale
Min andra 2005:a :) mycke frukt, dadlar och mörk choklad :) detta är ett portvin och inte en öl :) smutta dig genom kvällen :)
7
Drakens DIPA
Hade priset lagts till i bedömningen så hade denna blivit den bästa ölen genom tiderna :) billig och god brukar sällan rimma. Fantastiskt smakupplevelse, en DIPA att njuta av. Att det är en DIPA går inte att ta misste på när mantar första klunken. Väl värd att smakas
9
Ja bättre än så här blir det inte =) Den bara rinner ner. Inte speciellt smakrik utan mild och ljuvlig. Den smakar gott, luktar gott och ger mersmak utan dess like. Inte speciellt stark utan en öl man kan hälla i sig 4 på raken utan att bli allt för lullig =)
10
7 Maj orkade jag spara flaskan till det är nästan ett halvår och den var klockren till Stark mat, men även utan mat till så var den väldigt god.
10
Mikkeller Green Easter
Ja bästa påsk alen det kan jag skriva under på men rätt långt ifrån riktigt bra. Hade hoppats på mycket mer fyllighet.
7
Nils Oscar Kalaspåsköl
Smakar inte dåligt men sticker inte heller ut. Den slinker ner snabbt på gott och ont. Och då menar jag inte att den slinker ner pga att den smakar gott utan snarare för att man måste dricka stora klunkar för att hitta någon smak =/
5
Nils Oscar Kalaspåsköl
Tja överaskar inte direkt =) Men väldigt lätt drucken på gott och ont. Skulle helst ha smakat något som stack ut lite i smakerna.
5
Bells Hopslam Ale
Besk som satan om man kan utrycka sig så om en perfekt öl =) påminner lite om en celebration fast mycket mycket mer bara =)
10