Sprecher Abbey Triple

ÖL 8.4%
Skapades 2007-08-19 av iglaset
Betyg
1 1 0.0
Tillverkningssätt
Överjäst
Stil
Tripel
Senaste betygen
lasseg
2010-01-11 6
By using a Belgian Trappist triple yeast culture, balanced with the finest imported pale barley, belgian aromatic malt, and oats, this delectable golden ale has a fruity boquet and a light refined taste.

Randy's Notes: “We, Craig and I, have been adjusting for lighter color, drier and fruitier finish and seems to be excellent now with a shelf life of about 2years when properly stored. I actually enjoyed a 3-year old bottle last spring from my cellar. ”

Degrees Plato (Initial Gravity): 19P
Weeks Aged: 20
Bitterness Units: 13 IBU
Year First Brewed: 2000
Recommended Serving Temperature: 50°
Malts: Aromatic, Oats, Pilsen
Hops: Goldings
Sizes: 1/2 and 1/4 Barrels, 1 Liter and 16oz Bottles
lasseg
2010-01-11 6

Kommentarer
lasseg
Jahaja.. där ser man.. Jag hade tydligen druckit den här, men blivit måttligt impad.. Typiskt Amerikansk försök på Belgisk öl. De har misstagit de söta Belgiska estrarna i aromen för residualsötma och därför bryggt en trippel som bara är maltklibbig och svårdrucken. För att göra Belgisk Trippel *måste* man dunka i minst 25% socker för att lätta upp ölets kropp, annars blir det sliskigt, kladdigt och odrickbart. \"Bottle at Stockholm Beer Festival. Hazy gold. Fruity aroma (orange?). Sweetish, estery and fruity.. Nothing extraordinary. Sunday, October 08, 2006\"
6