Betyg
0
Beskrivning: något kryddig doft med inslag av körsbär, blåbär, örter och vanilj. Ungdomlig , angenämt kärv, frisk och bärig smak med inslag av körsbär, slånbär och vanilj.
Passar till: Passar utmärkt till de flesta pastarätter och det är även gott till ljust kött, till exempel olika anrättningar av kalv. Varför inte kalvinnanlår med svamprisotto.
Framställning: Carlo Liedholm driver egendomen pedantiskt noggrant och var troligen den första i hela Italien som fick ISO 9002-certifikat. Egendomen Villa Boemia köpte Nils och Nina Liedholm år 1973
Skördeuttaget är lågt och vinet har fått jäsa vid en temperatur av 28 grader. Därefter lagrades vinet i rostfria ståltankar under 18 månader tills det var dags för buteljering.
Lagring: Vinet går att lagra ett par år vid bra lagringsmöjligheter.
Smaktyp: Röda viner, mjuka & bäriga
Druvor: Barbera 100%
Passar till: Passar utmärkt till de flesta pastarätter och det är även gott till ljust kött, till exempel olika anrättningar av kalv. Varför inte kalvinnanlår med svamprisotto.
Framställning: Carlo Liedholm driver egendomen pedantiskt noggrant och var troligen den första i hela Italien som fick ISO 9002-certifikat. Egendomen Villa Boemia köpte Nils och Nina Liedholm år 1973
Skördeuttaget är lågt och vinet har fått jäsa vid en temperatur av 28 grader. Därefter lagrades vinet i rostfria ståltankar under 18 månader tills det var dags för buteljering.
Lagring: Vinet går att lagra ett par år vid bra lagringsmöjligheter.
Smaktyp: Röda viner, mjuka & bäriga
Druvor: Barbera 100%
Kommentarer