Produkttyp: Röda viner - medelfylliga
Ursprung: Rapel Valley, Central Valley, Chile
Färg: Purpurröd med violett nyans.
Doft: Frisk och kryddig bärfruktig doft med mineralig ton, inslag av röda och svarta körsbär, plommon och diskret fatkaraktär.
Smak: Medelfyllig, mycket frisk smak med silkiga tanniner och återhållen fatkaraktär i fruktdriven, lättare merlotstil, inslag av söt plommonfrukt, vanilj, kakao och kaffe. Välbalanserat vin med läcker torr, frisk och anig nötig eftersmak. "Fruktigt & smakrikt".
Passar till: Producenten rekommenderar att vinet serveras vid 16° till ljust kött, pasta och grönsaksrätter. Passar utmärkt till lamm också.
Tillverkning & lagring: Musten jäste vid 25-28° i 12 dagar, följt av 10 dagars efterjäsningsmaceration. 30% av vinet lagrades 6 månader i små franska ekfat som använts en och två gånger tidigare; resterande 70% lagrades på ståltank. Buteljering i mars 2006. Kan sparas 5-10 år.
Ursprung: Rapel Valley, Central Valley, Chile
Färg: Purpurröd med violett nyans.
Doft: Frisk och kryddig bärfruktig doft med mineralig ton, inslag av röda och svarta körsbär, plommon och diskret fatkaraktär.
Smak: Medelfyllig, mycket frisk smak med silkiga tanniner och återhållen fatkaraktär i fruktdriven, lättare merlotstil, inslag av söt plommonfrukt, vanilj, kakao och kaffe. Välbalanserat vin med läcker torr, frisk och anig nötig eftersmak. "Fruktigt & smakrikt".
Passar till: Producenten rekommenderar att vinet serveras vid 16° till ljust kött, pasta och grönsaksrätter. Passar utmärkt till lamm också.
Tillverkning & lagring: Musten jäste vid 25-28° i 12 dagar, följt av 10 dagars efterjäsningsmaceration. 30% av vinet lagrades 6 månader i små franska ekfat som använts en och två gånger tidigare; resterande 70% lagrades på ståltank. Buteljering i mars 2006. Kan sparas 5-10 år.

Kommentarer
LoppanHoppan