Good Guys Phruit Juice IPA

ÖL 6.3%
Skapades av Myspanda
Betyg
1 2 0.0
Senaste betygen
Bayern
2016-05-04 6
Myspanda
2015-04-26 4
"Phruit Juice från @goodguysbrew är en av de öl som för mig kan symboliserar hela craftbeer-rörelsen. Det är en öl som bryggts i en ganska liten volym på ett lokalt bryggeri som hade några tankar över och sedan körts ut av bryggaren själv till baren där jag drack den endast några timmar efter den tappats upp på bryggeriet. Svårslaget färsk! Det känns som det är kärlek i hanteringen hela vägen från receptskissen tills dess att ölen tappas upp i ett glas.

Att Phruit Juice är purfärsk känns, det nästan pirrar i tungan av dess färskhet. Det är en fruktig men ändå relativt dov IPA med mycket smak av främst Centennial och Galaxy. Även Mosaic finns med i mixen. Jag gillar speciellt bitterheten som ligger med i bakgrunden som tillsammans med den dovhet jag inte helt kan sätta fingret på får Phruit Juice att inte tippa över i total söthet, något som i min bok är bra.

En öl jag skulle dricka igen och som framför allt fått mig nyfiken att prova kommande saker från Good Guys."
Bayern
2016-05-04 6

Myspanda
2015-04-26 4

Kommentarer
Myspanda
De sa att det skulle vara en otroligt humlad IPA. Jag säger att den känns så väldigt obalanserad, Sen vet jag inte vad de har haft i för malt, för det smakar rent ut sagt konstigt. Lycka till i framtiden "Good Guys" ni är säkert bra på något, men inte brygga öl.
4