Nyheter


2013-06-25 av lasseg

Inom någon vecka kommer premiärnumret av c/o HOPS, sveriges första ölmagasin. Det ser ut att bli en helt galet snygg tidning med riktigt bra innehåll, hur vet vi det? Jo, iGlasets egen lasseg är med och skriver två artiklar.. Läs pressreleasen här.


2013-05-14 av lasseg

Sommarsläppet är här, och vilket släpp det är. Ett 40-tal nya öl i juni, och den här gången har iGlasets egen Divko sållat agnarna från vetet så att du slipper skämmas på stranden i sommar...


2013-04-23 av lasseg

Nu var det pinsamt längesedan vi sågs. Vad gör du nuförtiden? Varför hör du aldrig av dej?


2012-11-12 av lasseg

I November månad dyker det upp ett sextiotal nyheter i ölväg på Systembolaget. Orkar du testa alla? Vill du ens det? Kan man ens det? Vår egen malt-padda lasseg har varit på förhandsprovning igen.. läs vidare!


2012-10-24 av lasseg

iGlaset gratulerar Marianne Wallberg, upphovskvinna och tillika festivalgeneral för SBWF, men framförallt fantastisk ölpersonlighet, till utmärkelsen “Årets ölperson 2012”


Tidslinje

Hopper
BrewDog Russian Doll - Barley Wine
5

"Fyllig med rund maltkropp, maltsötman tar över humlen."
BrewDog Russian Doll - Double IPA
8

"Fyllig med rejäl dos citrushumle, bra beska och en del malt"
BrewDog Russian Doll - IPA
7

"Balanserad, rejält med humle, bra beska och ingen sötma"
BrewDog Russian Doll - Pale Ale
6

"En del citrus humle, OK beska, torr men något tunn kropp"
GAISAke
Stiegl Weisse Naturtrüb
6

"Blek 3 Pilsner: http://GottÖl.se/stiegl-weisse-naturtrub/"
nazzty
Döden
Jackdaw Clementine & Green Pepper
3

"Det är nog ingen slump att grönpeppar inte har etablerat sig som ölkrydda. Friskt vågat, men tvivelaktigt resultat. Clementinen var det däremot inget fel på, men tyvärr drunknade den alldeles."
Myspanda
Dupont Monk's Stout
4

"Jo blaskig är ganska rätt.... Lite lätt rökighet. Inte en bra stout, men lättdrucken i alla fall. "
Myspanda
Lagunitas Brown Shugga
5

"Nej jag tyckte inte att denna var så rolig, väldigt söt lite beska men ingen aromhumle. lite Lakrits i eftersmaken."