Nyheter


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


2014-05-06 av lasseg


2014-04-03 av lasseg

Quick and dirty..


2014-03-05 av lasseg

Och här kommer små partier för Mars också..


Tidslinje

Bayern
Myspanda
Brekeriet Vild Stevns
8

"Mörkt rött/rosa öl med fizzigt skum med små bubblor. Mycket doft av fat när den öppnades, sen kommer det mycket körsbär. Smaken är sura körsbär, mycket smak av bären här, står inte hur mycket de haft i men det verkar helt klart vara en hel del! Jag tycker den var väldigt bra, en av de bästa från Brekeriet på länge i alla fall och väl dold alkohol som bara ger värme i magen. Lite acetonig syra (på ett bra sätt)."
jonas861
Bernard Kvasnicovy Lezak 11
4

"En öl som fick riktigt fina omdöme på Portersteken. För egen del tycker jag inte den är bättre än en Mariestad på flaska. Betyg : 4,5"
Fenix Double Bock
8

"En riktigt bra öl faktiskt. Smak av torkade frukter, sirap, malt och bröd. Kul att smaka på en fin fin svenskproducerad öl i den högre skolan. "
Mick & Jack Winter Lager
6

"Ytterligare en öl från Bryggeri 1766. Helt okej och smak av bla apelsin och torkade aprikoser och lite kryddig. Stilen ska tydligen vara India Pale Lager, men gick inte att finna den stilen här på iGlaset:(("
Brolla
Lagavulin 16 Years
8

"Doftar mycket rökigt, sprit, jord, salt, lätt vanilj och krydda. Smakar mycket rökigt, värmande sprit, ek, tjära, vanilj, sötma, russin och rundas av med lite rom-toner? Mycket god whisky. Mycket rök, och fruktig eftersmak."
Bayern
jonas861
Bryggeri 1766 Vinter Lager #20
6

"Nytt bryggeri = ny öl. Faktiskt helt okej = inga felsmaker och behöver ej vaskas "
jonas861
Halmstad Brygghus Slottets Julöl
5

"Smak av malt, torkade frukter, sirap och lite apelsinchoklad. Godkänd, men inte så mycket mer ( bäst av dom 3 svenskbryggda julöl jag prövade på nyårsafton 2021 ) Man vill ju tro att alla dessa mikrobryggerier i Sverige håller högre klass, men så är tyvärr inte fallet. Köper nästan aldrig längre öl från små bryggerier, och gör man det ja då blir det vasken. Synd om alla dom som faktiskt gör riktigt fina öl att så många försöker men inte kan...."
Brolla
Lone Star Texas Style Lager
2

"Mycket ljust öl med luftigt skum. Doftar malt, havre, jäst, mjöl och viss citrus. Smakar pappersmassa, malt, gräs, diskvatten, metall och majs. Ja gillar man inte öl så är denna god."
Bayern
jonas861
Viken Bryggeri Winter Fusion
3

"En riktigt riktigt kass öl. Man fattar verkligen inte hur Systembolaget kan släppa igen sådan här öl. Sååååååå mycket kolsyra så det sticker hål i näsan. Blev såklart vasken även för denna svensk bryggda öl. "