ecke

E E

Om
  • Bor i Örebro
  • Nästan 47 år
  • Online: nästan 10 år sedan
  • Antal inlogg 23
  • Medlem ungefär 16 år

Achievements
  • 20 Kommentarer
  • 300 Betyg

Språklärare med smak för livets goda.

Dricker helst:
Oatmeal/dry/imp. stout, cream/red ale
märzen/rauchbier, eisbock, doppelbock,
hefe/dunkelweizen, witbier

Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Kommentarer
Herman Hedning Bitter & Kränkt
Tyvärr känner jag mig precis som Herman... bitter och kränkt över att ha druckit denna dryck. Bittert diskvatten med en aning rökighet. Etiketten var fin dock.
4
Highland Park 15 Years
Håller fullständigt med "knugen". Extremt lättdrucken och "ren" är detta en mycket fin representant för vad whisky kan vara. Rekommenderas mycket starkt till dem som vill börja dricka whisky. Just denna årgång av Highland Park är min favoritwhisky efter att ha provat i princip alla single malt <25 år från Skottland.
10
Mycket mjuk och behaglig. Liten beska, rund och len. Så här ska en imperial stout göras. En av de bästa jag druckit faktiskt.
9
Sauvignon Blanc med en fin sötma, kanske lite väl mycket för att bli en favorit bland SB-vinerna, men helt klart väl värd pengarna. Den är ju även "ekologisk", för de som tycker att töckene är viktigt. Fungerar även hyggligt utan mat.
8
Omnipollo Erzulie
EKG med alkoholtouch som motsvarar procentmärkningen på flaskan. Inte så pjåkig och rätt lättdrucken trots allt, men priset är lite väl saftigt för att motivera vidare inköp.
7
Omnipollo Hypnopompa
Yppig imperial stout med bra sötma och delikat gräddighet från marshmallows. Vaniljen kan skönjas långt efteråt i efterdyningarna som en fin touch. Saknar ytterligare lite sötma för att bli en tia.
9
Eskilstuna Imperial Stout
Håller med föregående recensent; tunn i kroppen och lite blaskig för att vara ett, som annonserat, dessertöl.
6
Amager the Sinner Series Lust
Den här slank ner på några sekunder. För en som gillar söta ales (som undertecknad) är detta rena himlen. Nu när Systembolaget översvämmas av äckliga fruktbombs-IPA:s som besudlar ale-avdelningen (vad är det för tomte på inköpsavdelningen som fått för sig detta?!) är detta en härlig, om än kortlivad, nyhet. Den här ölen är som etiketten, sexig! Kan man få en till?
9
The Snow Grouse
Lätt och ledig. En mycket mild Mackmyra Brukswhisky helt enkelt. Passar utmärkt som intro om man är ny i whiskyhimlen. PS is behövs inte alls.
8
Theakston Old Peculier
Drack den på fat på Theakston-bryggeriet i Masham, Yorkshire. Rund och fyllig med lagom beska. Tyvärr var den inte lika bra på flaska i Leeds då den tappat all kropp och stuns. Får ändå en 7:a i snitt (9 på fat och 6 på flaska).
7