Betyg
0
Senaste betygen
Årgångar
2004 |
2006 |
Produkttyp: Röda viner - medelfylliga
Ursprung: AOC Pic Saint-Loup, Coteaux du Languedoc, Frankrike
Färg: Djupt rubinröd.
Doft: Läcker frisk och kryddig mörk bärfrukt med inslag av örter och peppar, björnbär, plommon och fat.
Smak: Medelfyllig, kryddig smak med sötaktig mörk bärfrukt, balanserade syror - friskt med mjuka tanniner - och dämpad fatkaraktär. Ganska extraktrikt vin i välgjord, smakrik stil. "Kryddigt & mustigt".
Passar till: Grytor och stekta och grillade rätter av nöt och vilt.
Tillverkning & Lagring: Lågt uttag (25 hl/ha) och traditionell vinifiering av Syrah och Mourvèdre, medan Carignan från gamla stockar genomgår kolsyrejäsning (macération carbonique). Jäsningen tar 35 dagar, med regelbunden nedtryckning av skalhatten och efter den slutgiltiga blandningen av de tre vinerna lagras hälften på ståltank och hälften på ett år gamla fat. Kan sparas 3-5 år.
Ursprung: AOC Pic Saint-Loup, Coteaux du Languedoc, Frankrike
Färg: Djupt rubinröd.
Doft: Läcker frisk och kryddig mörk bärfrukt med inslag av örter och peppar, björnbär, plommon och fat.
Smak: Medelfyllig, kryddig smak med sötaktig mörk bärfrukt, balanserade syror - friskt med mjuka tanniner - och dämpad fatkaraktär. Ganska extraktrikt vin i välgjord, smakrik stil. "Kryddigt & mustigt".
Passar till: Grytor och stekta och grillade rätter av nöt och vilt.
Tillverkning & Lagring: Lågt uttag (25 hl/ha) och traditionell vinifiering av Syrah och Mourvèdre, medan Carignan från gamla stockar genomgår kolsyrejäsning (macération carbonique). Jäsningen tar 35 dagar, med regelbunden nedtryckning av skalhatten och efter den slutgiltiga blandningen av de tre vinerna lagras hälften på ståltank och hälften på ett år gamla fat. Kan sparas 3-5 år.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 194 Kr | 8315201 | Beställning |
Kommentarer