Nyheter


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


Tidslinje

Myspanda
Rajraj The Rhubarbarian
7

"Svagt rosa färg med vitt skum som har väldigt små bubblor. Doften är fruktig. Smaken är sur och fruktig, kan inte säga det är rabarbre men det är i alla fall gott. "
The Kernel Biere de Saison Mosaic
8

"Gult disigt öl med vitt skum som bara blev en kant kvar. Doften är lite svagt av kattkiss. Smaken är lätt syrlig och fruktig av hulmen. Jag gillade den här och det är hög hinkabilitet."
This is How To Tear Down This Wall
7

"Ljust rosa öl med dis, inget skum alls denna gång. Doften är milt med hallon. Smaken är lätt syrlig, bärighet. Helt ok men ganska mild."
Dugges Doux Sour
4

"Doftar jordgubbar i hela rummet när jag öppnade. Oranget öl med skum som dog direkt. Doftar vanilj med och lite marsipan.. Smaken är lite spretig, syrligt med inslag av marsipan igen... Nja får jag säga om det här. "
Myspanda
Great Divide Hibernation Ale
8

"Denna minns jag inte när jag köpte men best before 31 Dec 2020. Beiget skum med små bubblor. Ölet är röd/brunt och doften är väldigt maltig. Inget humle att prata om alls nu längre. Smaken är söt och maltig, inte helt 100 längre, tycker den är bättre med lite humle kvar (färskare). "
Amager Long Before You Were Born IPA
7

"Gult disigt öl med vitt skum som bara blev en kant kvar i glaset. Doften är humlig. Smaken var inte så mycket aromhumle, bra beska helt ok men hade gärna haft mer aromhumle. Normal IPA... "
Närke Huvill
7

"Denna gång står det 9% på flaskan mot tidigare 7.8%. Krämigt skum med små bubblor, lite off-white i färgen. Lämnar fina rester i glaset. Ölet är oranget och det står på flaskan single hop shinook since 2006. Ovansjömål = yr! Doften är lätt humlig med klassisk närke doft. Smaken är Närke men det är lite väl starkt... alkoholen går igenom väl. Den var nog bättre med 7.8% men det är inte dåligt men inte en 9'a som jag satte sist (2009-12-12). "
Hopper
Proof Brewing LaLa Land
7

"Håller i stort med jonas861, hittar lite salmiak också."
jonas861
Duckpond Dark Wing
9

"Vad ska man säga? Sjukt bra och minst lika gott..."
Carnegie Porter
7

"I helgen som gick ( 11 sep 2020 ) så avsmakades en Carnegie Porter årgång 2010 så dvs 10 år gammal. Måste dock säga att den helt klart hade passerat bäst före sedan rätt många år. Ölet var verkligen lent och snällt, men också rätt tråkigt."
Purity Pure Gold Premium Golden Ale
5

"En rätt trist öl faktiskt och inte på något sätt brittisk. Betyg 4.5"
Proof Brewing LaLa Land
7

"En riktigt trevliga IPA faktiskt. Guldgul färg och något disig med varmvitt skum som lämnar snygga rester efter sig. Div söta frukter och kola + knäck i smaken. Betyg 7.5"
Brolla
Purity Pure Gold Premium Golden Ale
8

"Gyllene öl med ett skum som lägger sig snabbt, men lämnar mycket rester på glaset. Doftar malt, lite humle, jäst, krydda, citrus och lite exotiskt. Smakar malt, banan, papper, kåda, gräs, exotiska frukter och hårdbröd. Först kommer en vanlig lager, sen kommer en stadig beska. Mycket trevlig må jag säga. "
Bros
Gänstaller Zoigl
10

"Tänker inte snåla med betyget här heller. Det här är underbart!"
Gänstaller Kellerpils
10

"Disig med låg kolsyra, inte speciellt mycket skum. Men en väldigt smakrik pils med härlig beska. Kan inte bli fråga om nåt annat än högsta betyg."
Gänstaller Kellerbier
6

"Lite för maltsöt för min smak."
Nynäshamns Zumen Schwarz
7

"Kvalité!!"
Bros
Primátor October Festive Lager
4

"Nej. Inte bra."
Mora Bryggeri Oktoberfest
6

"Ren och krispigt fin pilsner."
Mora Bryggeri Dala-IPA
8

"Överraskande god (helst på fat). Inte mycket amerikanska toner i den här. Mer brittiskt stuk. Känns ganska befriande. Den här har dom verkligen lyckats med. Riktigt gott. "