Nyheter


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


2014-09-10 av lasseg

Håll till godo, ett paket med små partier för september 2014


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


Tidslinje

  2015 02 05 10.06.16
  lunken
  ungefär 4 timmar sedan
  Data?1449341316
  Lasse Wiklund
  ungefär 10 timmar sedan
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Firestone Walker Bravo
  6

  "Imperial Brown Ale står det på flaskan. Ett gul/beigt skum (ljust) och en brun öl. Doftar en hel del fat. Konstig öl igen att släppa på sommaren. Skumet sjönk snabbt. Smaken är mest fat och en riktigt värmade känsla i halsen, det brännde till ordentligt. Det passar in med fatet i detta öl men jag tycker tyvärr det är lite för starkt, hade nog gillat detta mycket bättre fär 2-3 år sedan. Men det funkat i alla fall. Mitt tips är dock att spara tills Höst/vinter. Smuttöl delux. "
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Brekeriet Fruit Salad
  8

  "Ljustgult disigt öl utan skum, det doftar fruktigt och faktiskt så att jag tycker det doftar Brekeriet. Det påminner lite i doften om de där fruktiga ölen från Dugge Still Water, Tropic Thunder + Mango Mango Mango osv... Lite brusvitamin. Smaken är sur och väldigt fruktig, passionsfrukten är det som kommer fram mest och det kan man ju förstå om man smakat alla dessa frukter. Det är i alla fall friskt och gott och faller mig bra i smaken. Dock är inte Berliner lika bra som Lambik. "
  Hopper
  Hopper
  en dag sedan
  Ocean Stallbacken IPA
  5

  "Mycket maltig med bra beska. Var är humlen?"
  Södra Empress
  6

  "Ok IPA med en aning tunn kropp"
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Founders Hand of Doom
  6

  "Vackert orangefärgat öl med stort smutsvitt skum, blandade bubblor men ganska mycket stora. Mycket rester på glaset. Doften är söt och fylliga IIPA, det finns inte så mycket aromhumle kvar (förstålig eftersom de lagrats på fat) + att den kommer från USA då brukar det vara så efter några månader.. Smaken är mycket stark 12.4% förklarar ju det plus värmen i halsen... Det var inte äckligt, bara lite svårdrucket och jag vet inte om fatlagringen har tillfört något, mest sötma som gör att det blir mindre gott. Konstigt att de sälpper sån här öl på sommaren. Den skall sippas på i höstmörkret / vintern. "
  Nynäshamns Pickla Ofiltrerad Pils
  5

  "Nu var det längesedan jag drack vanliga Pickla: 2010-06-27... Men får se vad jag gillar denna ändå. Ett ljustgult öl med dis och ett stort vitt fluffigt skum som sjunker snabbt och lämnar rester på glaset. Smaken är vanlig pilsner, aningen vattning skulle jag säga, tur det finns lite beska annars hade den blivit för söt och trist. Jag tycker inte det är speciellt bra men det är en ganska trist ölstil. "
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  2 dagar sedan
  Gotlands Melon Wit
  8

  "Välbalanserad och citrusfrisk. 4 Pilsner: http://GottÖl.se/gotlands-melon-wit/"