Alla

  2015 02 05 10.06.16
  lunken
  ungefär 4 timmar sedan
  Data?1449341316
  Lasse Wiklund
  ungefär 10 timmar sedan
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Firestone Walker Bravo
  6

  "Imperial Brown Ale står det på flaskan. Ett gul/beigt skum (ljust) och en brun öl. Doftar en hel del fat. Konstig öl igen att släppa på sommaren. Skumet sjönk snabbt. Smaken är mest fat och en riktigt värmade känsla i halsen, det brännde till ordentligt. Det passar in med fatet i detta öl men jag tycker tyvärr det är lite för starkt, hade nog gillat detta mycket bättre fär 2-3 år sedan. Men det funkat i alla fall. Mitt tips är dock att spara tills Höst/vinter. Smuttöl delux. "
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Brekeriet Fruit Salad
  8

  "Ljustgult disigt öl utan skum, det doftar fruktigt och faktiskt så att jag tycker det doftar Brekeriet. Det påminner lite i doften om de där fruktiga ölen från Dugge Still Water, Tropic Thunder + Mango Mango Mango osv... Lite brusvitamin. Smaken är sur och väldigt fruktig, passionsfrukten är det som kommer fram mest och det kan man ju förstå om man smakat alla dessa frukter. Det är i alla fall friskt och gott och faller mig bra i smaken. Dock är inte Berliner lika bra som Lambik. "
  Hopper
  Hopper
  en dag sedan
  Ocean Stallbacken IPA
  5

  "Mycket maltig med bra beska. Var är humlen?"
  Södra Empress
  6

  "Ok IPA med en aning tunn kropp"
  Cantillon
  Myspanda
  en dag sedan
  Founders Hand of Doom
  6

  "Vackert orangefärgat öl med stort smutsvitt skum, blandade bubblor men ganska mycket stora. Mycket rester på glaset. Doften är söt och fylliga IIPA, det finns inte så mycket aromhumle kvar (förstålig eftersom de lagrats på fat) + att den kommer från USA då brukar det vara så efter några månader.. Smaken är mycket stark 12.4% förklarar ju det plus värmen i halsen... Det var inte äckligt, bara lite svårdrucket och jag vet inte om fatlagringen har tillfört något, mest sötma som gör att det blir mindre gott. Konstigt att de sälpper sån här öl på sommaren. Den skall sippas på i höstmörkret / vintern. "
  Nynäshamns Pickla Ofiltrerad Pils
  5

  "Nu var det längesedan jag drack vanliga Pickla: 2010-06-27... Men får se vad jag gillar denna ändå. Ett ljustgult öl med dis och ett stort vitt fluffigt skum som sjunker snabbt och lämnar rester på glaset. Smaken är vanlig pilsner, aningen vattning skulle jag säga, tur det finns lite beska annars hade den blivit för söt och trist. Jag tycker inte det är speciellt bra men det är en ganska trist ölstil. "
  Gott%c3%96l
  GAISAke
  2 dagar sedan
  Gotlands Melon Wit
  8

  "Välbalanserad och citrusfrisk. 4 Pilsner: http://GottÖl.se/gotlands-melon-wit/"
  Image
  Kentaur
  2 dagar sedan
  Got beer 1
  jonas861
  3 dagar sedan
  Hopper
  Hopper
  3 dagar sedan
  Amager Frog Hops To Amager
  7

  "Choklad och kaffe i doften. Smaken är ganska torr med en del kaffe, lätt rostad med bra beska "
  Ballast Point Watermelon Dorado
  6

  "Smakar syntetiskt, inledning med melon, beskt slut, fyllig."
  Img 1419
  Gorkyman
  3 dagar sedan
  Nils Oscar FLKTGT
  6

  "Inte så dum smak, lite lite kolsyra. Testades lite för varm."
  Cantillon
  Myspanda
  3 dagar sedan
  Ballast Point Unfiltered Sculpin
  8

  "Nu minns jag inte hur vanliga Sculpin såg ut, men denna är orange i färgen med lite dis (jag trodde det skulle varea värre med tanke på namnet) Skummet är fluffigt och det doftar humle, Ser jag hade gett vanliga 8/10 och det står jag nog kvar vid med denna också, det är en god IPA, men just nu efter Cuveé Sofie från Alvinne så tycker jag den känns lite söt."
  Alvinne Cuvée Sofie
  6

  "Ganska mörkt orange öl med lite smuttsvitt skum som sjönk snabbt. Det doftar så där härligt spontanjäst. Smaken är lite söt/syrlig typ som en flamländsk röd/brun men inte riktigt samma. Den har en del fatighet i sig också, tänk Ek. Nja säger jag, den var ok men inte riktigt vad jag hade väntat mig. "
  Oskar Blues Fugli
  5

  "Gul öl med lite orange i, skumet försvann riktigt snabbt. Det är lite annorlunda doft här hittar något tropiskt bär / frukt och även en del snus. En väldigt speciell smak ocksådet är de där Yuzu och Ugli som gör det är jag ganska säker på, jag hittar även kåda. Detta blir jag inte imponerad av, tyvärr."
  Hopper
  Hopper
  3 dagar sedan
  Brewski / Alefarm Stone the Crows
  8

  "Tropisk frukt med snäll beska, ganska fyllig, lite krispig på tungan."
  Mikkeller All Other Pales Pale
  8

  "Torr, ganska fyllig med citrus och lite tallbarr, ok beska."
  Cantillon
  Myspanda
  3 dagar sedan
  Ska Brewing Pink Vapor Stew
  7

  "Kanonfin färg i alla fall, ser ut som hallonsaft fast lite mer radioaktivt... Skummet var rosa men sjönk snabbt. Frugan sa att den smakade metall och lök... tycker inte att den hade speciellt stor doft. Smaken är väldigt sur, typ citronsaft med lite vatten i. Sen kommer det lite fruktigheter men kan inte säga några speciella frukter, jag tycker den funkar men är ju svag för surisar :) "
  BrewDog Pump Action Poet
  4

  "Ser ut som en fin IPA, mest gul med lite orange och lite dis i. Ganska stort skum med blandade bubblor. Det doftar humle. Jag håller med Döden om att det smakar riktigt mycket alkohol, och det är absolut inte på ett bra sätt. Det var konstigt med tanke på hur den doftade. Nej det var inte alls bra, burken var snygg men man undrar hur de kommer på namnen ibland... Är det den där 'stenfrukten' som gör att de inte blir bra? "
  Mikkeller / Omnipollo Prince & Pauper
  7

  "Fin gul ganska klar öl med vitt skum med mellanstora bubblor. Det doftar humle. Smaken är mycket humlig med en bra beska, en mild och lättdrucken öl. Mer sånt här på bolaget, svaga humliga öl. Dock så tycker jag inte att den var så Saison-ig direkt, men det gör ju inget. "
  Received 1716578698357090
  FrkPersson
  3 dagar sedan
  J Bally 7 ans Pyramide
  5

  "En rom med för min smak lite för mycket whiskey toner. Dock smakrik och värmande. Föredrar lite sötare varianter. "

Vänner


Ingen aktivitet just nu