Betyg
0
Senaste betygen
Druvsammansättning: Merlot 42 %, Cabernet Franc 31 %, Cabernet Sauvignon 27 %
Utseende:Intensivt röd färg
Doft: Komplex, stor och rökig med inslag av röda vinbär, kaffe, fat och kryddor.
Smak: Smakrik, välstrukturerad med väl integrerade tanniner, balanserad mörkröd frukt med fin fräschör. Lång kryddig och rökig eftersmak.
Beskrivning: Detta vin är producerat på de klassiska Bordeaux-druvsorterna. Syskonen Bruwer hade länge närt en önskan om att producera en så kallad Bordeaux-blend. Cabernet Sauvignon hade man planterat redan 1979 och de kompletterande druvsorterna Merlot och Cabernet Franc planterades 1991. 2002 är den andra årgången som är gjort av vinet. Druvorna fick jäsa i öppna tankar med daglig nedtryckning av skalhatten. Man valde att endast använda det ”självrunna” vinet. Därefter gjordes en cuvée som fick mogna på franska ekfat där hälften var nya och hälften ettåriga. Lagringstiden uppgick till 18 månader på fat och sedan ytterligare 18 månader på butelj. Resultatet var ett vin som tagit syskonparet Bruwer tio år att förverkliga därav namnet ”The Work of Time”. Vinet är buteljerat utan varken klarning eller filtrering.
Utseende:Intensivt röd färg
Doft: Komplex, stor och rökig med inslag av röda vinbär, kaffe, fat och kryddor.
Smak: Smakrik, välstrukturerad med väl integrerade tanniner, balanserad mörkröd frukt med fin fräschör. Lång kryddig och rökig eftersmak.
Beskrivning: Detta vin är producerat på de klassiska Bordeaux-druvsorterna. Syskonen Bruwer hade länge närt en önskan om att producera en så kallad Bordeaux-blend. Cabernet Sauvignon hade man planterat redan 1979 och de kompletterande druvsorterna Merlot och Cabernet Franc planterades 1991. 2002 är den andra årgången som är gjort av vinet. Druvorna fick jäsa i öppna tankar med daglig nedtryckning av skalhatten. Man valde att endast använda det ”självrunna” vinet. Därefter gjordes en cuvée som fick mogna på franska ekfat där hälften var nya och hälften ettåriga. Lagringstiden uppgick till 18 månader på fat och sedan ytterligare 18 månader på butelj. Resultatet var ett vin som tagit syskonparet Bruwer tio år att förverkliga därav namnet ”The Work of Time”. Vinet är buteljerat utan varken klarning eller filtrering.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 199 Kr | 8348101 | Beställning |
Kommentarer