Domaine Gerovassiliou Fumé Sauvignon Blanc - 2007
VITA VINER 12.5%
Carovin AB
Skapades
2010-05-20
av
iglaset
Betyg
0
Senaste betygen
Årgång: 2007
Druvsort: Sauvignon Blanc
Alkoholhalt: 12,5%
Produkttyp: Vita viner - torra
Ursprung: Epanomi, Makedonien, Grekland
Producent: Domaine Gerovassiliou
Artikelnummer: 83537-01
Pris Exkl Moms: 151,20 kr/750 ml
Pris Inkl Moms: 189,00 kr/750 ml
Sortiment: Beställning
Färg: Ljus gul med gröna reflexer.
Doft: Stor,frisk och druvtypisk doft med äpple och grapefruktig citrus, persika, mango och elegant fatton av ny ek.
Smak: Medelfyllig, torr och mycket frisk, rikt fruktig smak med tropiska inslag av citrus och persika, välintegrerad fatkaraktär och elegant eftersmak i välstrukturerad läcker, smakrik stil. "Friskt & fruktigt" på gränsen till "Fylligt & smakrikt".
Passar till: Smakrika fisk- och skaldjursrätter, kyckling och gris.
Tillverkning & Lagring: Efter varsam pressning jäser musten vid ca 20° i franska ekfat och ligger sedan på sin jästfällning -sur lie - i ungefär 5 månader. Kan sparas 2-3 år.
Druvsort: Sauvignon Blanc
Alkoholhalt: 12,5%
Produkttyp: Vita viner - torra
Ursprung: Epanomi, Makedonien, Grekland
Producent: Domaine Gerovassiliou
Artikelnummer: 83537-01
Pris Exkl Moms: 151,20 kr/750 ml
Pris Inkl Moms: 189,00 kr/750 ml
Sortiment: Beställning
Färg: Ljus gul med gröna reflexer.
Doft: Stor,frisk och druvtypisk doft med äpple och grapefruktig citrus, persika, mango och elegant fatton av ny ek.
Smak: Medelfyllig, torr och mycket frisk, rikt fruktig smak med tropiska inslag av citrus och persika, välintegrerad fatkaraktär och elegant eftersmak i välstrukturerad läcker, smakrik stil. "Friskt & fruktigt" på gränsen till "Fylligt & smakrikt".
Passar till: Smakrika fisk- och skaldjursrätter, kyckling och gris.
Tillverkning & Lagring: Efter varsam pressning jäser musten vid ca 20° i franska ekfat och ligger sedan på sin jästfällning -sur lie - i ungefär 5 månader. Kan sparas 2-3 år.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 189 Kr | 8353701 | Beställning |
Kommentarer