Druvor: 50% Merlot-45% Cabernet Sauvignon-5% Petit Verdot
Smaktyp: Rött vin, Kryddigt & Mustigt
Karaktäristik: Djup röd färg. Relativt stor doft med markerad ton av rostade fat, mörka bär och örter.
Smakrikt vin med balanserad fatkaraktär, bra längd och mjuka tanniner.
Serveringstips: Serveras till nöt eller lamm, exempelvis lammkotletter med vitlökssky och rostad potatis.
Serveringstemperatur: 16-18 grader
Övrigt: Restsocker 2 gr/liter. Syra 3,61 gr/liter.
Vinet är lagrat 12 månader på fat.
Smaktyp: Rött vin, Kryddigt & Mustigt
Karaktäristik: Djup röd färg. Relativt stor doft med markerad ton av rostade fat, mörka bär och örter.
Smakrikt vin med balanserad fatkaraktär, bra längd och mjuka tanniner.
Serveringstips: Serveras till nöt eller lamm, exempelvis lammkotletter med vitlökssky och rostad potatis.
Serveringstemperatur: 16-18 grader
Övrigt: Restsocker 2 gr/liter. Syra 3,61 gr/liter.
Vinet är lagrat 12 månader på fat.
Kommentarer