Medelfylligt med ton ton av mörka bär, peppar och fat.
Årgång: 2005
Restsocker: 2 g/l
Syra: 5,1 g/l
Karaktär: Mörk blåröd färg. Ungdomlig och fruktig, ton av peppar, mörka bär, fat, rågummi och lakrits. Medelfylligt, ungt och fruktigt vin med balanserad smak och ton av mörka bär, fat och peppar.
Passar till: Rätter av mörkt kött.
Serveringstemperatur: Serveras vid cirka 16-18°C
João Portugal Ramos har i över 20 år varit känd som Portugals kanske främsta vinmakare och var också den som drev på för att förnya Portugals vinnärning. João Portugal Ramos har också fått bevis för att han lyckats i sina strävanden. I mitten av 1990-talet utsågs han – hela tre gånger – till årets vinmakare i Portugal. Även i Sverige har han rönt stor uppskattning och stundtals beskrivits som "demonproducent". 1999 och 2004 utsåg Sveriges vinskribenter honom till årets vinmakare i vintidningen Vin & Mat.
Årgång: 2005
Restsocker: 2 g/l
Syra: 5,1 g/l
Karaktär: Mörk blåröd färg. Ungdomlig och fruktig, ton av peppar, mörka bär, fat, rågummi och lakrits. Medelfylligt, ungt och fruktigt vin med balanserad smak och ton av mörka bär, fat och peppar.
Passar till: Rätter av mörkt kött.
Serveringstemperatur: Serveras vid cirka 16-18°C
João Portugal Ramos har i över 20 år varit känd som Portugals kanske främsta vinmakare och var också den som drev på för att förnya Portugals vinnärning. João Portugal Ramos har också fått bevis för att han lyckats i sina strävanden. I mitten av 1990-talet utsågs han – hela tre gånger – till årets vinmakare i Portugal. Även i Sverige har han rönt stor uppskattning och stundtals beskrivits som "demonproducent". 1999 och 2004 utsåg Sveriges vinskribenter honom till årets vinmakare i vintidningen Vin & Mat.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 89 Kr | 629501 | Ordinarie |
Kommentarer