Betyg
0
Senaste betygen
Årgång: 2007
Druvsort: Carmenere-Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
Alkoholhalt: 15%
Produkttyp: Röda viner - fylliga
Ursprung: Valle de Colchagua, Rapel, Chile
Producent: Lapostolle
Artikelnummer: 95897-01
Pris Exkl Moms: 439,20 kr/750 ml
Pris Inkl Moms: 549,00 kr/750 ml
Sortiment: Tillfälligt ordinarie
Färg: Djupt mörkröd med lila nyans
Doft: Stor, komplex doft med inslag av röda och mörka bär, plommon, moreller, röda och svarta vinbär, fikon, kakao och viol, rostade fat, klöver och vanilj
Smak: Fylligt, välbalanserat och elegant vin med silkiga tanniner och inslag av plommon, körsbär, svarta vinbär, kakao, vanilj och rostade fat.
Passar till: Smakrika rätter av vilt, lamm och entrecote. Vinet bör dekanteras minst 2 timmar före servering.
Tillverkning & Lagring: 100% av druvorna avstjälkades för hand samt producerades och buteljerades med hjälp av gravitationen i Clos Apalta Winery. Jäsningen som utfördes i franska 75 hl ekfat skedde vid 28°C, endast vildjäst har använts. Efter jäsningen får vinet macerera i upp till 20 dagar beroende på druvsort, vinet lagrades sedan 21 månader på franska barriquer (100% nya), buteljering skedde utan klarning eller filtrering. Kan sparas 10-12 år.
Druvsort: Carmenere-Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot
Alkoholhalt: 15%
Produkttyp: Röda viner - fylliga
Ursprung: Valle de Colchagua, Rapel, Chile
Producent: Lapostolle
Artikelnummer: 95897-01
Pris Exkl Moms: 439,20 kr/750 ml
Pris Inkl Moms: 549,00 kr/750 ml
Sortiment: Tillfälligt ordinarie
Färg: Djupt mörkröd med lila nyans
Doft: Stor, komplex doft med inslag av röda och mörka bär, plommon, moreller, röda och svarta vinbär, fikon, kakao och viol, rostade fat, klöver och vanilj
Smak: Fylligt, välbalanserat och elegant vin med silkiga tanniner och inslag av plommon, körsbär, svarta vinbär, kakao, vanilj och rostade fat.
Passar till: Smakrika rätter av vilt, lamm och entrecote. Vinet bör dekanteras minst 2 timmar före servering.
Tillverkning & Lagring: 100% av druvorna avstjälkades för hand samt producerades och buteljerades med hjälp av gravitationen i Clos Apalta Winery. Jäsningen som utfördes i franska 75 hl ekfat skedde vid 28°C, endast vildjäst har använts. Efter jäsningen får vinet macerera i upp till 20 dagar beroende på druvsort, vinet lagrades sedan 21 månader på franska barriquer (100% nya), buteljering skedde utan klarning eller filtrering. Kan sparas 10-12 år.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 579 Kr | 7389901 | Beställning |
750 ml | 549 Kr | 9589701 | Beställning |
Kommentarer