Betyg
0
Färg: Medelhög intensitet, blekt gröngul nyans.
Doft: Medelstor, frisk med inslag av grapefrukt och mineral.
Smak: Frisk, medelstor och mycket fruktig med toner grapefrukt, krusbär och mineral.
Konsumtion: 0-2
Användning: Lättare fisk och skaldjursrätter samt till färskostar och getost
Viña Tabali är belägen på en magisk plats i Limarí Valley med lämningar från indiankulturerna Molle och Diaguita. Med stöd från Viña San Pedros gedigna kunskaper och teknik tar man fram välsmakande viner av hög kvalité.
Viña Tabali är resultatet av ett lyckat samarbete mellan Viña San Pedro och Agricola y Ganadera Rio Negro. Vingården sträcker sig över en yta på 150 hektar och ligger i den hänförande Limarídalen, 24 km väster om staden Ovalle. Tack vare närheten till havet och de kalla nätterna gör att temperaturen sällan överstiger 28 grader vilket är ett mycket fördelaktigt för vinodling. De långa somrarna låter druvorna mogna långsamt. Med både kunskap och teknisk support från Viña San Pedro tar man fram fantastiska viner i den lummiga dalen. Vinet är till 100 procent gjort på druvan sauvignon blanc. Druvorna plockas för hand, vanligtvis i mitten av februari. Jäsningen sker på rostfria tankar med en kontrollerad temperatur. Vinet har sedan mognat på ståltankar.
Doft: Medelstor, frisk med inslag av grapefrukt och mineral.
Smak: Frisk, medelstor och mycket fruktig med toner grapefrukt, krusbär och mineral.
Konsumtion: 0-2
Användning: Lättare fisk och skaldjursrätter samt till färskostar och getost
Viña Tabali är belägen på en magisk plats i Limarí Valley med lämningar från indiankulturerna Molle och Diaguita. Med stöd från Viña San Pedros gedigna kunskaper och teknik tar man fram välsmakande viner av hög kvalité.
Viña Tabali är resultatet av ett lyckat samarbete mellan Viña San Pedro och Agricola y Ganadera Rio Negro. Vingården sträcker sig över en yta på 150 hektar och ligger i den hänförande Limarídalen, 24 km väster om staden Ovalle. Tack vare närheten till havet och de kalla nätterna gör att temperaturen sällan överstiger 28 grader vilket är ett mycket fördelaktigt för vinodling. De långa somrarna låter druvorna mogna långsamt. Med både kunskap och teknisk support från Viña San Pedro tar man fram fantastiska viner i den lummiga dalen. Vinet är till 100 procent gjort på druvan sauvignon blanc. Druvorna plockas för hand, vanligtvis i mitten av februari. Jäsningen sker på rostfria tankar med en kontrollerad temperatur. Vinet har sedan mognat på ståltankar.
Kommentarer