Betyg
0
Senaste betygen
Årgångar
2003 |
2006 |
Karaktär: Röd färg. Elegant och raffinerad doft med toner av kryddor, vinbär, mörka bär och mognadsaromer. Smakrikt men ändå elegant vin med härlig fruktighet och fin balans. Lång och kryddig eftersmak.
Framställning: Druvorna skördas för hand vid optimal mognad och transporteras till vinanläggningen i små behållare för att säkerställa att frukten är i bästa kondition. Druvorna avstjälkas delvis innan macerering i 3 dagar varvid jäsning under temperaturkontroll vidtar. Vinet är lagrat 15 månader på ekfat innan buteljering.
Passar till: Fågel och lättare kötträtter.
Framställning: Druvorna skördas för hand vid optimal mognad och transporteras till vinanläggningen i små behållare för att säkerställa att frukten är i bästa kondition. Druvorna avstjälkas delvis innan macerering i 3 dagar varvid jäsning under temperaturkontroll vidtar. Vinet är lagrat 15 månader på ekfat innan buteljering.
Passar till: Fågel och lättare kötträtter.
Kommentarer