Betyg
0
Senaste betygen
Druvor: 60% Merlot-20% Cabenet Sauvignon-20% Cabenet Franc
Smaktyp: Rött vin, Kryddigt & Mustigt
Karaktäristik: Djup körsbärsröd färg. Frisk, fruktig, relativt intensiv doft med ton av körsbär och svarta vinbär.
Mjuk och elegant smak med viss mognad.
Serveringstips: Prova till en smakrik köttbit med ungsrostade grönsaker och svamp.
Serveringstemperatur: 18-20 grader
Övrigt: Restsocker 1,5 gr/liter. Syra 3,19 gr/liter.
Smaktyp: Rött vin, Kryddigt & Mustigt
Karaktäristik: Djup körsbärsröd färg. Frisk, fruktig, relativt intensiv doft med ton av körsbär och svarta vinbär.
Mjuk och elegant smak med viss mognad.
Serveringstips: Prova till en smakrik köttbit med ungsrostade grönsaker och svamp.
Serveringstemperatur: 18-20 grader
Övrigt: Restsocker 1,5 gr/liter. Syra 3,19 gr/liter.
Kommentarer