bizze

Bisse Nilsson

Om
  • Bor i Stockholm
  • Online: ungefär 9 år sedan
  • Antal inlogg 9
  • Medlem ungefär 11 år

Achievements
  • 10 Kommentarer
  • 10 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Ardbeg Corryvreckan
Jotack... den är rökig så till den milda grad att brandlarmet lär gå igång om du glömmer att sätta tillbaka korken... men i mitt tycke lite väl stark med sina dryga 57%. Den är svårvattnad, då den tappar kropp om det blir aningen för mycket. Den är även lite spretig i uttrycket - kan liksom inte riktigt bestämma sig för vart den vill ta vägen. Spetsig vanilj är mitt första intryck, med kryddor och fylligare frukttoner som följer upp, men den kraftiga alkoholstyrkan kräver delikat vattning för att locka fram de smaker som faktiskt döljs i denna komplexa brygd. Jag är halvvägs igenom min första flaska och har ännu inte bestämt hur mycket vatten den skall ha för att smaka "bäst". Jag fortsätter att ha trevligt medan jag försöker hitta den rätta kombinationen...
8
Cragganmore 12 Years
En snäll och god vardagsvirre helt enkelt, om man nu vill ha singelmalt även på vardagarna....
6
Thisted Limfjordsporter
Den här skämdes inte för sig! Kraftfull och god från start och med en tydlig lakriston, som ökar med temperaturen. Har än så länge bara provat en flaska, men det lär bli fler.
8
Great Divide Yeti Imperial Stout
Nja... Aningen för söt för mej, men kraftfull och smakrik. Nästan lite syrlig i gommen.
6
Guinness Draught
En nia, om tappad från kran och serverad källarsval... Tyvärr alltför vanligt att den får delar kyla med de som skall serveras iskalla.
9
Fuller's India Pale Ale
Hmmm, jag gillar Fuller's sortiment, men den här var inget att skriva hem om... Jag gillar traditionella engelska bittrar, med lätt drag av disktrasa i näsan (Goldings?) men den här var alldeles för neutral för att fastna i minnet. Det finns bättre IPA att fukta strupen med...
5
Jotack, den här lär det bli fler av. Testade bara en flaska och den var nog inte tillräckligt "källarsval". Skumkronan på mitt ex sjönk lite väl fort, men det gjorde inte smaken. Välbalanserad är väl en bra sammanfattning.
7
Smakar rätt ok. Lite feg i starten, men tar sig på sluttampen. Skall pröva den till maten nästa gång...
6
Jämtlands Postiljon
En favorit. Handlar alltid hem ett par flaskor om den finns på hyllan. En fullpoängare om du hittar den på fat...
9
Ardbeg Alligator
Rökig på ett "annat sätt" än traditionell Ardbeg pga de kraftigt kolade faten. Bör avnjutas naturell, eller med mycket lite vatten, då den lätt blir övervattnad och då tappar all botten.
8