vegapunk


Om
  • Bor i -
  • Online: ungefär 8 år sedan
  • Antal inlogg 1
  • Medlem ungefär 8 år

Achievements
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
BrewDog Hardcore IPA
Har tidigare skrivit att Hello my name is Ingrid är den bästa öl från Brewdog som jag smakat men denna är nog fan bättre! En väldigt komplex öl med härlig söt smak av karamell, blommor och citrus. Har du inte druckit denna så gör det!
10
BrewDog Original Dogma
Söt ale med härliga honungstoner och god beska. Bästa ölen i detta Brewdog 4-pack.
7
BrewDog Abstrakt AB:08
Ett trevligt experiment. Bärnstensfärg med en vit topp. Söt spritig smak kombinerad med tobak och kakao.
7
BrewDog Hello, my name is Ingrid
Drack denna i Edinburgh på Brewdogs bar från tapp. Otroligt god öl, kanske den bästa brewdog som jag druckit. Söta karameller med apriskos smak, en väldigt härlig och mjuk beska som avrundar smakerna!
9
BrewDog Chaos Theory
Bärnstensfärgad IPA med en tydlig smak av honung, frukt och humle. Beskan är välbalanserad och kommer fram kraftigt i slutet. Helt klart en god öl!
7
Shipyard Applehead
Jag gillar äppel och kanel. Kanelsmaken är väldigt tydlig medan äppelsmaken mest dyker upp i början och bakom kanelen. Aningen kryddig men en väldigt lätt kropp.
4
BrewDog Rip Tide
En relativt lätt imperial stout som inledningsvis har en svag smak av sötlakrits, torkad aprikos och vanilj. Sedan övergår den mer åt svarta vinbär och engelsk raspberry jelly, otroligt lätt kropp med tanke på den höga alkoholhalten (8%). För enkel och okomplex för att få ett riktigt högt betyg, men dricker den mer än gärna.
6