Medelfyllig och smak av mogna bär och ton av fat.
Ursprung: Italien, Venetien, Valpolicella Classico DOC
Årgång: 2004
Druva: 60% corvina veronese, 30% rondinella, 10% molinara
Fatlagring: Ja, 12 månader på slovenska ekfat.
Restsocker: 4,2 g/l
Syra: 5,75 g/l
Karaktär: Djup röd färg. Stor doft av mogen frukt och bär samt ton av fat och örter. Fyllig smak med med inslag av körsbär, choklad och örter samt inslag av fat. Lång eftersmak.
Passar till: Smakrika kötträtter
Serveringstemperatur: Servera vid 16-18°C
Ursprung: Italien, Venetien, Valpolicella Classico DOC
Årgång: 2004
Druva: 60% corvina veronese, 30% rondinella, 10% molinara
Fatlagring: Ja, 12 månader på slovenska ekfat.
Restsocker: 4,2 g/l
Syra: 5,75 g/l
Karaktär: Djup röd färg. Stor doft av mogen frukt och bär samt ton av fat och örter. Fyllig smak med med inslag av körsbär, choklad och örter samt inslag av fat. Lång eftersmak.
Passar till: Smakrika kötträtter
Serveringstemperatur: Servera vid 16-18°C
Kommentarer