Ljunkan

David

Om
  • Bor i Karlstad
  • Nästan 36 år
  • Online: nästan 13 år sedan
  • Antal inlogg 2
  • Medlem mer än 16 år

Achievements
  • 20 Kommentarer
  • 20 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
BFM Abbaye de Saint Bon-Chien
Ett fantastiskt öl. Om man gillar sura grejer dvs.
10
Dupont Avec Les Bons Voeux
Verkar vara många som tycker den här var lite rå. Jag uppskattade dock detta fruktansvärt mycket. Vet inte varför, har haft problem med liknande öl tidigare men det här tyckte jag var bland det bästa jag druckit från Belgien överhuvudtaget.
10
Nils Oscar Imperial Stout
En god stout, men för en imperial så känns det nästan lite tunt. Dock är det fortfarande väldigt välsmakande och bra. Bästa ölet från Nils Oscars.
8
Det här är helt makalöst gott. Nog den bästa belgaren jag druckit, snäppet bättre än Rochefort 10. Riktigt god med en härlig kryddighet, smak av lakrits, äpple, portvin och pepparkaka samt en trevlig ekfatston och lite calvados (som jag inte har druckit iofs, men det smakar lite "finare" sprit, som lyckas balanseras väl och inte bli påfrestande). En god syrlighet lurar bakom allt detta, vilket gör det här ölet fulländat.
10
Mikkeller Black
Min första riktigt starka imperial! Det här var riktigt, riktigt gott och trevligt med otroligt många smaker. Kaffe, choklad, rostad malt, lakrits, portvin, fudge, vanilj, honung, farinsocker och alkohol. Ja, alkoholen lyser igenom men det hade jag ändå förväntat mig eftersom det är såpass starkt ändå. Dricker man ölet med försiktighet så är det gott. Delade en flaska med en kompis, men det kändes som man gärna kunde ha varit tre, ja kanske till och med fyra, om den. Ska bli kul att testa en lagrad om några år, då kanske den är mer sansad också. Men det är helt klart värt att prova redan nu om man har flera flaskor för det är en häftig upplevelse!
9
Daleside Monkey Wrench
Jättefin maltighet i den här. Lättdrucket.
7
De Koninck Amber
Gillade den i alla fall. Lättdrucken, läskande och fin. Slinker ner enkelt och är rätt tunn för att vara belgare (men så är det väl belgisk lättöl i princip så...).
7
Kwak
Helt klart gott, men jag tyckte den var bra mycket bättre första gången jag drack den. Då hade jag åas inte druckit särskilt många öl i övrigt, så man har väl blivit lite avtrubbad. Kul glas!
8
Weihenstephaner Hefeweissbier
Helt underbar på tapp nu när det är varmt och soligt ute!
8
BrewDog Punk IPA (-2011)
Gott om man är sugen på något beskt. Törstig blir man dock. :)
7