Fefaifb

J S

Om
  • Bor i -
  • Ungefär 43 år
  • Online: mer än 4 år sedan
  • Antal inlogg 30
  • Medlem nästan 14 år

Achievements
  • 20 Betyg
  • 10 Kommentarer
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Källaren är tom :(
Kommentarer
Järnspikar vad gott detta var, håller med kanske inte öl i traditionell bemärkelse men denna ska jag investera ett antal flaskor av och ställa undan i garderoben.
9
Laphroaig 10 Years
Riktig kvalitétswhisky. Dock är den för mig väldigt humör och situationsberoende. Ena dagen vill jag bara hälla bort den och andra formligen älskar jag den.
8
Krusovice Cerne
Rätt märkligt att jag hade gett denna en 6:a när jag gav denna betyg förra gången. Den här gången tyckte jag bara att den var vattnig och fadd samt smakar aluminium. Usch och fy egentligen. En burk kvar i kylen, vem vet, den kanske är tillbaka på 6:an efter den. Kanske var bara fel på denna burk?
2
BFM La Meule
Må så vara att jag är rejält tät i näsan men den här luktar verkligen inte hallontårta. Associationerna för en till blodkorv. Lukten är fruktansvärd för att vara ett öl. Smaken inte mycket bättre. Nej, detta var inte bra...
1
BrewDog Storm
Gillar verkligen Islay-whisky men den här var ju nästintill odrickbar. Lyckades med konststycket att hälla ut halva i vasken. Rök i whisky: Ja tack! Rök i öl: Nej tack!
3
Jämtlands Julöl
I gebitet julöl så är det här absolut en höjdare. Kul att den är svensk också.
8
Bintang Pilsener
Man kan ana lite lätt beska, men det smakar mest vatten. En intetsägande öl helt enkelt. Lättdrucket dock.
4
Saku Tume
En helt okej öl från vårt grannland. Den lyfter dock inte riktigt. Det som slår en är att den nog är lite för söt för att vara riktigt bra.
6
Irish Pub Sundsvall Svarta Katten
Grymt läcker och god dryck. En av de bästa jag druckit, förmodligen den bästa. Kaffesmaken är ljuvlig och färg samt doft grym. Det som saknas upp till 10:an är kanske lite mer kolsyra. Hursomhelst, grymt god, rekomenderas till alla. Fråga: Får man ta med sig ett fat hem?
9
Breznak
Tycker den var rätt bra endå. Även om mitt rekomenderade betyg bara var en tvåa. Vet inte om det beror på att den jag drack var hemburen från Prag eller bara att jag var på bra humör. Hursomhelst var den god och dricker den gärna igen. 6
6