Tomatin Raw Cask 17 Years - 1990

SPRIT 59.1%
Clydesdale AB
Skapades 2009-04-06 av iglaset
Betyg
0 0 0.0
Senaste betygen
Kategori: Single Malt Whisky
Brand: Blackadder Raw Cask
Region: Scotland, Highland
Ålder: 17 år
Destillerad: 1990-04-20
Buteljerad: 2007-sep
Alkoholhalt: 59.1%
Information: Cask 7716
Colour: Light Gold 3+/10 Peat: 4/10 Sweetness: 8/10
Nose: Rich and sweet with notes of marzipan, oranges and apricots
Taste: Very rich with a beautiful honeyed sweetness. Lots of fruit, especially oranges and apricots, and a touch of hazelnut.
Finish: Very long, sweet and honeyed. Still lots of fruit.
Note: An exceptional whisky for its age. Lots of class.

Information: Blackadder RAW CASK är "Whisky as it was". Whisky så som den har varit. Varje droppe är "Whisky from the Old School". Blackadder tror inte på kylfiltrering eller på tillsättandet av sockerkulör. Utan tycker att äkta är bäst. Blackadder RAW CASK är som vilken annan whisky från Blackadder som helst. Men även mer än så. Man använder sig av en speciell buteljeringsprocess som gör att varje flaska innehåller sin egen del av fatets sediment och naturliga oljor och fetter för att säkerställa att största möjliga antalet naturliga smaker finns i varje enskild flaska.
Blackadder RAW CASK en "Single Cask" whisky så som den en gång var, då man drack whisky som såldes direkt från ett fat bakom bardisken. Då Blackadder RAW CASK är Cask Strength med hög alkoholhalt, rekommenderar vi att du blandar den med en nästan lika stor del vatten. Men då mängden vatten som tillsätts är högst personlig, så är det ditt val hur mycket vatten som önskas.
Volym Pris Artikelnummer Sortiment
700 ml 1049 Kr 8951901 Beställning
Kommentarer