Betyg
0
Senaste betygen
Sedan 1880 har Carlo Pellegrino varit en av de bästa producenterna av Marsala-vin. I sitt lager har man en kapacitet på över 45,000 hl vin som ligger på fat. Bara de bästa druvorna är utvalda för produktionen av Marsala Superiore, som man framställer genom att förstärka torrt vitt vin med vinsprit och därefter lagra på ekfat.
Druvsorter: Grillo och Cataratto.
Klassificering: DOC Marsala.
Mognad: Två år på fat.
Organoleptisk beskrivning
Färg: Klar och bärnstensfärgad.
Smak: Smaken är halvtorr med frisk syra, kraftfull med nötiga toner och markerad alkohol. Eftersmaken är lång och kraftig med toner av torkad frukt och hasselnöt.
Serveras till: Marsala är perfekt som en aperitif tillsammans med salt skinka, oliver och nötter Det går också alldeles utmärkt till mogna hårdostar.
Serveras vid: Servera detta vin mellan 14-16 °.
Druvsorter: Grillo och Cataratto.
Klassificering: DOC Marsala.
Mognad: Två år på fat.
Organoleptisk beskrivning
Färg: Klar och bärnstensfärgad.
Smak: Smaken är halvtorr med frisk syra, kraftfull med nötiga toner och markerad alkohol. Eftersmaken är lång och kraftig med toner av torkad frukt och hasselnöt.
Serveras till: Marsala är perfekt som en aperitif tillsammans med salt skinka, oliver och nötter Det går också alldeles utmärkt till mogna hårdostar.
Serveras vid: Servera detta vin mellan 14-16 °.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
375 ml | 58 Kr | 830702 | Ordinarie |
375 ml | 58 Kr | 7830702 | Beställning |
375 ml | 58 Kr | 7800402 | Beställning |
Kommentarer