Betyg
50
Ursprung
BelgienTillverkningssätt
Opastöriserad Ofiltrerad Överjäst FlaskjästStil
Trappist Belgian Strong Dark AleHumle
HallertauÅrgångar
1999 |
Innehåll: Vatten, malt, humle, jäst
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C).
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor rostad doft med inslag av farinsocker, malt och soja. Tät och krämig skumkrona. Mycket fyllig smak med rondör och finess. Inslag av knäck. Medelstor beska.
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C).
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor rostad doft med inslag av farinsocker, malt och soja. Tät och krämig skumkrona. Mycket fyllig smak med rondör och finess. Inslag av knäck. Medelstor beska.
Kommentarer
SebbJ
GAISAke
gby
axelssonjohan
lunken
TimmyJ
aqua_perla
Nenne11
Swappo
Brink
FreddeV
Thorsten
mcar
vader
Siggeikil
kittylitter
StenSture
Förvaltaren
xev
Ljunkan
< 1 2 3 >