TimmyJ

Timmy Jonsson

Om
  • Bor i Stockholm
  • Online: mer än 10 år sedan
  • Antal inlogg 115
  • Medlem ungefär 13 år

Achievements
  • 50 Kommentarer
  • 20 Betyg

Bor på röda linjen. Går allt för sällan på de välsorterade ölbarer staden har att erbjuda. Har till viss del tröttnat på alla överhumlade amerikanare. Fått upp ögonen för belgarna.

Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
The Lost Abbey Cuvee de Tomme
Har inte riktigt trillat ner i sur-träsket än. Lite för surt och strävt för min smak. Smakar nästan som ett dåligt maskrosvin.
7
De Molen Sodom & Gomorra Barrel Aged
Blev lite besviken. Mycket sojasmak. Sträv och besk i eftersmaken, men med lite fin sötma också.
8
Mikkeller George Cognac Barrel Aged
Mumma! Otroligt tjock och kletig öl. Hällde högt från glaset, och det påminde mycket av att tömma ett oljetråg. Det luktar mer cognac än vad det smakar. Möjligen precis i början man kan utröna den. Lite söt, men sen mycket bitter choklad och rostad malt som tar över. Alkoholen gömmer sig otroligt bra.
9
Rochefort 10
Har kommit till bättre insikt och höjer mitt föregående betyg till en 9! Det här en är bra öl. 1-2 år i källaren gör nog den mästerlig. Jag inväntar den upplevelsen.
9
Amager the Sinner Series Sloth
Luktar sur(?)svett(!) Citrus och mycket grapefrukt i beskan. Gott!
8
Nynäshamns Dragets Kanal Dubbel IPA
Mer malt än humle, men jag gillar't. Plus för en lagom stor flaska! (25cl)
7
De Molen Vuur & Vlam IPA-ish
Usch. Den här måste vara mycket god färsk. Drack en 2½ månad "gammal", vilket en del humle smitit från. Ändå en fantastisk IPA med koda och tallbarr. Smutt av persika också.
8
Oskar Blues Dale's Pale Ale
Hade höga förväntningar. Dessa infriades tyvärr inte. Främsta anledningen är nog den trötta humlen. Annars är det en balanserad och välgjord öl.
7
Omnipollo Nebuchadnezzar
Jag blev lite besviken på den här ölen. Hypen har väl lagt ribban tyvärr. Missade den på SBWF, men lyckades knycka ett glas på fat. Den är ganska torr, sträv och stickig med citrus och rejäl grapebeska. Hade väntat mig mer rundare smaker och fylligare kropp. Bra öl! Men den lever inte upp till hypen hos mina smaklökar. Ska testa dock testa på flaska också.
7
Allt en bourbonlagrad stout ska ha enligt mitt tycke. Så skönt att sötman inte tar över. Kan smälla i mig en flaska helt själv utan problem.
9