Betyg
50
Ursprung
BelgienTillverkningssätt
Opastöriserad Ofiltrerad Överjäst FlaskjästStil
Trappist Belgian Strong Dark AleHumle
HallertauÅrgångar
1999 |
Innehåll: Vatten, malt, humle, jäst
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C).
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor rostad doft med inslag av farinsocker, malt och soja. Tät och krämig skumkrona. Mycket fyllig smak med rondör och finess. Inslag av knäck. Medelstor beska.
Servering: Avnjutes källarsval (10-12°C).
Världsledande Trappistöl som ständigt tilldelas utmärkelser för sin unika karaktär, elegans och smakperfektion. Bryggs enligt anrika traditioner av Trappistmunkar i klostret sedan 1862.
Smakbeskrivning: Stor rostad doft med inslag av farinsocker, malt och soja. Tät och krämig skumkrona. Mycket fyllig smak med rondör och finess. Inslag av knäck. Medelstor beska.
Kommentarer
Bananaman
Ljunkan
~L~
Mero
lasseg
Arakun
ravon
longwaysouth
ravon
< 1 2 3 >