Global tidslinje
nazzty
Maui Brewing Mana Wheat
3

"Grönt te?"
Myspanda
High Water Nyctophiliac Dark Sour
7

"Lucka 1 på min hemmagjorda julkalender från Mikkellers Webshop. Doftar surt och gott. Fyllig smak med mycket fattoner utan att bli 'ekig', lite rostat kommer i eftersmaken. Inte alls tokig. Lagom syra och bitterhet men känns ändå som något saknas... eller om det är 'för mycket' med det rostade... Skulle kunna dricka den igen. Raparna smakar lite julmust. "
jonas861
Bath Dark Hare / Dark Side
6

"Vet inte om Dark Hare är samma öl som Dark Side ( samma alkohol i alla fall ) sätter den här så länge i alla fall. En porter/stout som har trevliga smaker men saknar det lilla extra. Summa summarum : 4 öl ett mixpaket, alla öl bra, men köper alla dagar i veckan hellre öl från Fuller's"
Bath Wild Hare
7

"Bath Wild Hare är en Golden Ale och ljust guldfärgad med litet skum. Blommig och humlig smak. Avslutningen är torr och fruktig. Denna flaska kommer från mixpaketet Bath British Quartet. "
jonas861
Bath Ales Barnsey
7

"Barnsey tillhör mixpaketet Bath British Quartet. Svart till färgen med röda stråk. Smak av rostad malt, kaffe, mörk choklad och unset frukt. Ölet är krämigt och något rökigt med en torr och besk avslutning. Tack till Systembolaget som äntligen uppmärksammar lite engelskt öl igen. "
GAISAke
Mjödhamnen Mölska Eindrikke
1

"Rökighet och syrlighet är ingen bra kombo. 1 Pilsner: http://GottÖl.se/mjodhamnen-molska-eindrikke/"
shaitan