Global tidslinje
Hopper
Sigtuna N.A.P.A Non Alco Pale Ale
5

"Hade nog lite för höga förväntningar på denna. Doftar och smakar någon form av syntetisk, plastig humle, bra beska och lite sötma men blir för "konstgjord" på något sätt."
Haandbryggeriet Hops For Hipsters
6

"Smak av tropisk frukt och nyklippt gräs, hyfsat fyllig med snäll beska."
jonas861
Kallholmen Harvest Time
5

"Alltid kul att pröva ett svenskt bryggeri som försöker sig på att göra engelskt öl. Nja, tyvärr räcker det inte denna gång heller. Hittar inte alls det som är så typiskt för engelska öl. Långt ifrån en London Pride eller en Fuller's ESB"
Östersunds Nya Ångbryggeri Dunkel
6

"Ganska lik Limhamns Bryggeri Mörk Lager / Dunkel. Östersundsbryggeriet svar är bara något ljusare i färgen och har något mindre karaktär. Betyg: 6"
jonas861
Limhamns Mörk Lager
7

"Riktigt fin mörkbrun färg med smutsvitt skum. Doftar inte så jättemycket, men fina smaker av rostad malt, kaffe, apelsinchoklad, torkade frukter. En mörk lager som lika väl skulle kunna vara en julöl... Bra jobbat, Betyg: 7"
jonas861
Rudgate Ruby Mild
8

"Riktigt kul att bolaget tagit in en Engelsk Mild i ordinarie sortiment. Rödbrun färg med smutsvitt skum. Både doft o smak av dadlar, fikon, russin, kaffe, torkade frukter och rostad malt. En finfin öl och en klar favorit. "
Bayern
jonas861
Heineken
4

"Helt ok medans man väntar på sin pizza"