Nyheter


2021-07-29 av Shimmy

iGlaset är uppe och snurrar igen


2020-03-22 av Shimmy

iGlaset har fått en ny design


2015-03-03 av lasseg


2015-02-25 av lasseg

Det ramlar in ett rejält gäng med riktigt bra öl på hyllorna nu i Mars, kom och ta en titt..


2015-02-10 av lasseg

Den tjugonde februari är det dags igen för exklusivt släpp på bolaget. Vi har samlat nyheterna i ett behändigt paket.


Tidslinje

GAISAke
La Pirata Tremenda IPA
7

"Maltig. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/la-pirata-la-tremenda/"
jonas861
Golden Ale
6

"En helt okej Golden Ale / APA. Betyg 6.5"
GAISAke
Alskute IPA
7

"I blekaste laget. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/alskute-ipa/"
Myspanda
Fermenterarna Dressed For Tropical Summer
7

"Gult disigt öl med vitt skum med små bubblor. Doften är tropisk juice. Smaken är mycket fruktig med mild syra och en del salt. Tycker mig känna lite smak av alkohol men inte mycket. God och uppfriskande, tror sältan gör en del av det."
Myspanda
Poppels x Collective Arts - Escape the Mothership
7

"Neongul lätt lätt disigt öl med stort vitt fluffigt skum. Doften är lite konstig, mild och kemisk? Smaken är mild aromhumle och rejäl beska. Ville bara testa denna för collective arts var med, men kunde lika gärna struntat i den. Bara beskan som är bra."
Omnipollo Fantom IPA
8

"Gult riktigt disigt öl med vitt skum som dör fort. Doftar riktigt mycket humle. Smaken är god och känns först söt men sen kommer beskan krypandes. Det smakar bra, helt klart men hade gärna haft mer aromhumle och kanske lite mindre sötma."
Myspanda
Crooked Stave Sour Rosé
6

"Ljust rosa öl som ser nästan helt klart ut med stort vitt skum med en hint av rosa i. Doften är som ett vin typ, inte riktigt vad jag vill ha. Smaken är bättre, syrligt med inslag av frukt. Dock är det för mycket smak av metall/rost och jag tror inte det kommer från burken. Lite äpplen men med mer luddiga frukter. Inte så bra som man hade önskat av Crooked Stave."
Brolla
Collective Arts Stranger Than Fiction Porter
6

"Riktigt mörkbrunt öl med brunt, gräddigt skum som lägger sig ganska snabbt. Doftar Mycket rostat, malt, kaffe, tobak, dadlar, russin, must och läder. Smakar kaffe, torr kakao, rostat, dadlar, mörkt bröd och viss citrus. Ganska blaskig, men i eftersmaken kommer allt."
Bayern