Arakun

Hugo Forss

Om
  • Bor i Lund
  • Mer än 41 år
  • Antal inlogg 0
  • Medlem mer än 16 år

Achievements
  • 200 Kommentarer
  • 20 Betyg

Det började med en Guinness på en pub i London strax efter min 18-årsdag och därefter har min passion för öl stadigt vuxit. När jag inte dricker öl så studerar jag Språkteknologi vid Lunds Universitet.

Användaren har inte skapat någon artikel än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Slottskällans Blåkulla Påsköl
2008: Torr rostad, brödig karaktär med en humlearom som ligger mittemellan tysk och engelsk. Känns i år lite tunn och obalanserad.
6
Oppigårds Easter Ale
2008: Mörkt rödbrun; medelhögt skum. Ett gott och välbalanserat öl. Ganska rejäl humlegiva med mycket beska och viss arom som vägs upp av maltigheten. Trots detta känns den lite menlös.
7
Nynäshamns Pumpviken Påsköl
2008: Mörkbrun. Rostad arom; stor humlebeska. Syrlig bismak. Omogen och obalanserad karaktär – symptomatiskt för Nynäshamns öler. (Fast i fjol var den fin!)
8
Nøgne Ø God Jul
Mörk på gränsen till svart. Skummar våldsamt Nøgen Ø gör helt fantastiska öl! Maltig sötma – rik och komplex till tusen! Lite som Imperial Brown Ale men mer rostad och mindre syrlig. Förrädiskt god – döljer alkoholen väl!
8
Ommegang
Närmast svart till färgen med ett beigt skum som sätter sig på glaset. Söt och maltig doft, dock lite skarp och 'rå' i smaken. Hade behövt mer estrar och en rundare karaktär för att bli riktig lyckad.
6
Lion Stout
Svart med ett mörkbeigt nätt skum. Doft av balsamvinäger och blodriska. Fyllig, rostad, brödig men ändå förvånandsvärt lätt. Tydlig smak av riktigt mörkrostad malt som sätter sig i munnen. Hysad beska.
6
Jämtlands Påsköl
Fyllig, småsöt med en rostad, brödig karaktär. Skarp humlearom och en metallisk eftersmak. Har varit bättre.
7
Brooklyn Local 1
Som en starkare tripel – söt smak av fruktsoppa. Välbalanserad och god. Kan nog klämma en hel utan problem.
7
Oppigårds Spring Ale (-2010)
Egentligen inget dåligt öl – god smak, välbalanserat – men alltför tunnt och tråkigt.
4
Sierra Nevada Bigfoot
Mörkt rödbrun med beigt skum. Söt maltig doft med viss humlearom. Söt smak, väl stark och med en brutal beska. Efterbeskan har en lite sur ton.
4