Betyg
0
Senaste betygen
Smaktyp: Rött vin, Stramt & Nyanserat
Karaktäristik: Blåröd färg. Ung, nyanserad, fruktig aningen kryddig doft med karaktär av rostade fat, mörka bär, ceder och kaffe.
Komplex och välbalanserad men ännu ung smak med karaktär av rostade fat mörka bär och gräs. Detta vin vinner på lagring.
Serveringstips: Till elegantare rätter av vilt- eller nötkött, exempelvis rådjursfilé med svamp.
Serveringstemperatur: 16-18 grader
Övrigt: Druvorna till detta vin skördas för hand så sent som möjligt för att få maximal mognad. Efter jäsning lagras vinet i 24 månader på nya franska fat för att sedan buteljeras helt utan klarning eller filtrering.
Karaktäristik: Blåröd färg. Ung, nyanserad, fruktig aningen kryddig doft med karaktär av rostade fat, mörka bär, ceder och kaffe.
Komplex och välbalanserad men ännu ung smak med karaktär av rostade fat mörka bär och gräs. Detta vin vinner på lagring.
Serveringstips: Till elegantare rätter av vilt- eller nötkött, exempelvis rådjursfilé med svamp.
Serveringstemperatur: 16-18 grader
Övrigt: Druvorna till detta vin skördas för hand så sent som möjligt för att få maximal mognad. Efter jäsning lagras vinet i 24 månader på nya franska fat för att sedan buteljeras helt utan klarning eller filtrering.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 1200 Kr | 359801 | Ordinarie |
Kommentarer