Betyg
2
Senaste betygen
miksch
2012-10-19GandalfTheGrey
2012-03-03FeadAnIolair
2011-04-29ravon
2011-02-12Ixzat
2010-09-04Årgångar
2009 |
2010 |
Druvor: 70% cabernet sauvignon, 30% merlot
Lagring: Vinner inte på lagring men kan sparas 1-2 år.
"Ett ungt, rikt och bärigt vin från South Eastern Australia, med massor av solmogen frukt, bra balans och inslag av svarta vinbär, blåbär, hallon, björnbär, kryddor och fat."
85 poäng, FYND Dina Viner, Nr 4 2005
Smakbeskrivning: Medelfylligt, smakrikt, mycket fruktigt med lätt aromatisk ton och varm karaktär av mogna mörka svarta vinbär. Mjuka tanniner och balanserad eftersmak.
Druvorna till [yellow tail]® kommer till en tredjedel från familjen Casellas egna vingårdar i regionen Riverina. Druvorna skördas maskinellt vid optimal mognad , avstjälkas, krossas och jäses med skalen i kontakt med ek. Därefter separeras vinet ner i en ny tank där malolaktisk jäsning genomgås. Därefter får en del av vinet vila på ekfat i cirka 6 månader. Vinet blandas därefter med det övriga vinet, klarnas och kyl-stabiliseras vinet innan buteljering.
Lagring: Vinner inte på lagring men kan sparas 1-2 år.
"Ett ungt, rikt och bärigt vin från South Eastern Australia, med massor av solmogen frukt, bra balans och inslag av svarta vinbär, blåbär, hallon, björnbär, kryddor och fat."
85 poäng, FYND Dina Viner, Nr 4 2005
Smakbeskrivning: Medelfylligt, smakrikt, mycket fruktigt med lätt aromatisk ton och varm karaktär av mogna mörka svarta vinbär. Mjuka tanniner och balanserad eftersmak.
Druvorna till [yellow tail]® kommer till en tredjedel från familjen Casellas egna vingårdar i regionen Riverina. Druvorna skördas maskinellt vid optimal mognad , avstjälkas, krossas och jäses med skalen i kontakt med ek. Därefter separeras vinet ner i en ny tank där malolaktisk jäsning genomgås. Därefter får en del av vinet vila på ekfat i cirka 6 månader. Vinet blandas därefter med det övriga vinet, klarnas och kyl-stabiliseras vinet innan buteljering.
Kommentarer
FeadAnIolair
Ixzat