Trapiche Iscay Merlot Malbec - 2001

RÖDA VINER 13.5%
Fondberg & Co
Skapades 2007-09-04 av iglaset
Betyg
0 0 0.0
Ursprung
Mendoza Argentina
Druva
Malbec Merlot
Senaste betygen
Karaktär: Mörkt röd färg. Kraftfull och koncentrerad doft med inslag av mörka bär och fat. Fylligt och smakrikt rött vin med toner av mörka bär, mörk choklad och fat. Lång eftersmak med väl integrerade tanniner.
Framställning: Iscay betyder "två" på Quechuan, Inkaindianernas ursprungliga språk. Inkafolket bodde på båda sidorna av Anderna när europeerna kom för att slå sig ner i Argentina. Som en hyllning till Inkakulturen fick vinet detta namn för att symbolisera sammanslagningen av två druvsorter och två vinmakare, som gick ihop för att göra detta unika vin. Iscay görs på de allra finaste druvorna från odlingarna, jäser med hjälp av naturligt förekommande jästsvampar och får macerera under lång tid. Det buteljeras ofiltrerat för att bevara dess naturliga kvaliteter. För detta unika vin används bara de bästa Merlot- och Malbecdruvorna från våra vingårdar.
Passar till: Vi rekommenderar att man njuter av Iscay Merlot/Malbec med en grillad köttbit. Det är inte för intet som Argentina är känt för världens bästa kött!
Volym Pris Artikelnummer Sortiment
750 ml 242 Kr 8462301 Beställning
Liknande artiklar
Kommentarer