Betyg
22
Ursprung
NederländernaTillverkningssätt
Ofiltrerad Opastöriserad Flaskjäst ÖverjästStil
Trappist Tripel
Beskrivning: Ölet har en mörk, gyllengul färg, en stor nyanserad doft med inslag av kryddor, nejlikor, rökelse och torkade örter. Smaken rikt maltig med inslag av kryddor, torkade örter, nejlikor och pomerans.
Passar till: La Trappe Trippel bör, när det serveras hålla en temperatur på 10-12 grader Celsius. Passar bäst till lagrade hårdostar, eller smakrika rätter. Är även en utmärkt sällskapsdryck.
Passar till: La Trappe Trippel bör, när det serveras hålla en temperatur på 10-12 grader Celsius. Passar bäst till lagrade hårdostar, eller smakrika rätter. Är även en utmärkt sällskapsdryck.
Kommentarer
Ronny T
< 1 2 >