avtryck

Jimmy O

Om
  • Bor i Stockholm
  • Mer än 50 år
  • Online: mer än 5 år sedan
  • Antal inlogg 65
  • Medlem ungefär 15 år

Achievements
  • 10 Artiklar
  • 500 Betyg
  • 10 Kommentarer

Försöker springa mer än jag dricker öl men det går inte alla veckor. Dricker alla stilar men har som många andra en förkärlek för humlig amerikansk IPA.

Användaren har inga följare än
Kommentarer
Nøgne Ø Tyttebær
Det är väl egentligen inte min ölstil men oj vilken smak av hö denna hade. Inte alls lika mycket smak av lingon.
5
St. Ambroise Oatmeal Stout
Utan att vara någon expert på stilen gillade jag inte att den var så vass, hade för liten kropp och för mycket kolsyra.
5
Stone 07.07.07 Vertical Epic Ale
Jag drack min tredje och sista flaska av denna precis och tycker i alla fall att mina höll sig lika bra fram till nu. Hade jag haft av alla hade jag kanske hållt mig till nästa år men så är det inte.
7
Unibroue La Fin du Monde
Jag höjer mitt betyg från en åtta till en nia. Otroligt att jag upplever den så "len" i brist på bättre ord. Riktigt god tripel.
9
Nøgne Ø #100
Galet god öl, men den kändes inte som en IPA när den har suttit i skåpet sedan i somras. Men jag skulle gärna köpa ett par flaskor till.
10
BrewDog Abstrakt AB:01
Min var verkligen inte för spritig men jag vet inte om det var någon toppöl för det. Helt okej men långt ifrån prisvärd och denna kväll bjöd på bättre öl än denna.
7
Aecht Schlenkerla Rauchbier Weizen
Det är gott men precis som med mycket rökt mat tycker jag att röksmaken tar överhanden och då upplever jag att jag inte känner veteölet lika bra.
6
Nils Oscar Sorachi Blond - 2010
Drack den i somras i Provence (inte alltid man ta med sig öl FRÅN Sverige) och gillade den skarpt. Drack en igen precis nu och den var inte alls lika god. Om det beror på att den inte klarat halvåret bra, om omgivningarna gjorde för mycket eller om det beror på annat vet jag inte.
7
Great Divide Hibernation Ale
En vinterfavorit för mig, kul att också fått smaka den på fat och inte bara flaska. Skall testa att spara någon till nästa vinter och se om jag gillar den bättre/sämre jämfört med en någorlunda färsk.
8
Wells Banana Bread Beer
Jag var rejält skeptiskt men så illa som jag befarade att den skulle vara var den dock inte. Däremot heller inte så god att jag kommer köpa fler och jag tycker fortfarande att det är lite konstigt att den hamnade i det ordinarie sortimentet i ett halvår. -Jimmy
4