andersand

Anders Walldén

Om
  • Bor i Malmö
  • Mer än 38 år
  • Online: mer än 11 år sedan
  • Antal inlogg 2
  • Medlem ungefär 16 år

Achievements
  • 100 Artiklar
  • 20 Kommentarer
  • 1000 Betyg

Jag dricker och skriver (bloggar) sådär lagom oseriöst och opretentiöst om öl. Slänger även in minst lika oseriösa betyg här då och då när tristessen slår till.

Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Mohawk Extra India Pale Ale
Ganska överhypad, alldeles för backtung och ofräsh men fortfarande helt okej.
7
Oppigårds Amarillo
Det ölet som tagit svensk \"humledominerad\" öl ett steg längre och ett steg närmare bra amerikansk APA/IPA (och med det menar jag inte de trötta karamellkletiga grejerna som så ofta kommer hit.) Har en friskhet och fruktighet som för tankarna åt Russian Rivers Blind Pig IPA men självklart inte lika kraftfullt.. Nu ska Oppigårds bara se till att göra en kraftigare version av samma öl, alltså en IPA till deras åttonde födelsedag följt av en \"imperial\" version till deras nionde ;)
8
BrewDog Tokyo*
Meningslöst.
6
Belle-Vue Sélection Lambic
99 var något av det suraste, vinägeraktigaste och tristaste jag druckit medan 92 var något av det absolut bästa jag druckit, galet komplex, rund men med bra syra och mustighet.
9
Missade tyvärr denna när den släpptes.. Om någon sitter på en extra flaska de vill bli av med så kan vi byta! Skicka ett meddelande bara.
Det absolut suraste, mest halsdödande jag har druckit, för mycket? Jepp.. Gott? Jepp..
7
Victory Golden Monkey
bra för att vara en amerikansk belgo tolkning. Frisk och relativt lättdrucken med väl integrerad alkohol.
7
Girardin Oude Lambik
Ser exakt ut som kass filtrerad äppeljuice och kommer på \"bag in box\". Doften är hel intressant, väldigt funkig, mysko, oklar. Smaken är fruktig och bara lätt syrlig, mycket gammal skunkig äppelcider. Ölet är helt utan kolsyra med en väldigt kort eftersmak. Uppfriskande.
6
Caffrey's Irish Ale
Rätt schysst om man är ute o kampar och inte har tillgång till vatten.
2
Shipyard Imperial Porter
Ett av de bättre ölen jag provat ifrån Shipyard. Len, rund och hyfsat smakrik dock med en engelsk efterbeska som förde mina tankar åt spya men det är kanske bara jag, jag spyr ju rätt ofta..
6