Global tidslinje
Brolla
Tuborg Guld
3

"Gyllene öl med skapligt skum som lämnar ganska mycket på glaset. Doftar mycket malt och metall, havre och gräs. Smakar malt, söt limpa, metall, kåda, gräs och söt bismak. Duger väl inte till mycket."
Myspanda
Gotlands Easy Rider Bulldog
4

"Testad igen av svärmor, med nya etiketten. Sämre än sist. Ingen rolig humle och lite skum beska. Får sänka en pinne nu. "
Myspanda
Garage Whalemist
6

"Röd rosa färg med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doften är mycket bärig men en svag hint av vin... Smaken är mycket konsentrerad och nästan stark. Tycker alkoholen går igenom lite mycket. Dock är det god eftersmak. Nja får jag säga om denna. Men den blev lite bättre efter att ha druckit mera och den fått lufta sig lite."
Hopper
Omnipollo Squares Hazy Pale Ale
8

"Kan inte annat än hålla med Myspanda även om jag inte hittar syrligheten utan en mer torr beska."
GAISAke
Stigbergets Double Double Yellow Line
8

"Fyllig. 4 Pilsner: https://GottÖl.se/stigbergets-double-double-yellow-line/"
Stigbergets X North-Hop Selection IPA
8

"Fruktig. 4 Pilsner: https://GottÖl.se/stigbergets-north-hop-selection-ipa/"
Brolla
Founders Azacca IPA
8

"Bärnstens-färgad öl med luftigt skum som lämnar mycket rester på glaset. Doftar kola, karamellhumle, apelsin, söt citrus, mycket nyklippt gräs och torkad frukt. Smakar karamellhumle, gräs, citrusskal, grape i mängder, kåda och granskog. Mycket lång och trevlig eftersmak med torr beska."
Guldkällan
6

"Ljust öl med luftigt och tunt skum. Doftar malt, citrus, halm och gräs. Smakar bröd, malt, lätt citrus, gräs, och kåda. Lite klen smak, men rundas av med torr beska som är överraskande bra."
Myspanda
Omnipollo Squares Hazy Pale Ale
9

"Gult disigt öl med vitt skum med små bubblor. Doften är riktigt humlig. Smaken är riktigt bra, massor med aromhumle, fyllig för en APA och nästan lite sur i avslutet, inte sötjolmig alls i alla fall. Lagom beska i avslutet som gör att man vill ta en klung till. Jättebra ölbärs!"
frru
GAISAke
Tempel Järtecken
7

"Fyllig. 3.5 Pilsner: https://GottÖl.se/tempel-jartecken/"
Myspanda
Svartbergets Strawberry Hills Forever
4

"Hade inte tänkt köpa denna men den stod på hyllan på lokala bolaget så fick den komma med hem i alla fall. Testad i pappersmugg på stranden. Doftar svagt av jordgubbar. Smaken var först lite sur (lite) sen kom lite lite jordgubbar sen blev det väldigt trist eftersmak av lageröl, inte god. "
Dugges Strawberry
6

"Pappersmugg på stranden. Doftar jordgubbssaft, smaken är riktigt sur men jordgubbarna försvann lite i smaken. ganska vattning."
Samuel Smiths Organic Apricot Fruit Beer
6

"Även denna i pappersmugg på stranden. Doften är Aprikos och ganska sött. Smaken är konstigt besk med lätt syra (inte så söt som jag trode av doften) man känner helt klart av aprikosen. Inte i Cantillon-klass direkt men i alla fall bättre än vad jag trodde. "
Stigbergets Sublimo
9

"Tog en till från bolaget då den kom igen. Denna gången på burk. Kanon APA igen, helt klart. Denna gång dracks den i pappersmugg på en sandstrand :) "
Hopper
Stigbergets X North-Hop Selection IPA
9

"Maffigt humlig med massor av tropisk frukt, lite tallbarr och kåda och en bra beska med lite sötma."