Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 41 år
  • Online: 6 dagar sedan
  • Antal inlogg 1256
  • Medlem mer än 12 år

Achievements
  • 2500 Kommentarer
  • 1000 Artiklar
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Spike Burger Beer
Helt klart äl som ser ut som en lager. Stoet offwhite färgat skum med mest små bubblor. Doftar en del humle. Smaken är lätt humle och lite blaskig. Inte superbra....
5
Lervig Tasty Juice IPA
Trodde inte jag testat denna. Men de hade jag tydligen... för 4 år sen. Lir svett i smaken. Bra session ipa.
7
Apex Hexis IPA - 6.5
Svårt att se färg. Men gul orange med dis. Vitt skum med små bubblor. Doften är humle. Smaken är bra beska men lite trist humle...
7
Stallhagen US Red Ale
Nu är den på 5.5% Bärnstensfärgat öl med beiget skum med mest små bubblor. Doften är mest malt med lite lite humle. Smaken är bättre, beska finns det men ingen ingen aromhumle. Det är ok men hade gärna tagit en dos aromhumle i.
6
Gult disigt öl med en del orange i. Vitt stort skum som dog fort. Doften är syrlig passionsfrukt. Smaken är lätt syra och en stor del passionsfrukt. Lätta brödiga toner. Ok början på 8v semester.
7
Bärnstensfärgat med lite dis skummet dog ganska fort med mellanstora bubblor. Doften är bra med mycket humle. Smaken är West Coast ipa som de står... inte riktigt en favorit, gillar mer hazy med piggare humle än när det bara är beskt. God eftersmak.
7
Ser ut just som på bilden. Doftar godis... smaken är jättestor.... det händer mycket i munnen söt och sur med blåbär osv.. vanilj lite kemisk. Det är gott men lite fake känns det för mig.
8
Omnipollo Vladan IPA
Gult disigt öl med stort vitt skum med små bubblor. Doftar väldigt bra med mycket humle. Smaken är riktigt fin och kanonfin beska! Ingen trist restsötma. Riktigt fin och inte något blaskig alls. Tror även det är betyg 3500 även om man dragit ner på provningar och inköp.
9
Stigbergets Moon tower
Längesen man testade en westcoast apa. Bärstensfärgat nästa helt klart öl med stort gräddigt offwhite färgat skum som sjunker långsamt med mycket rester och lämnar bara en ring kvar av stora bubblor. Doften är humlig med mycket kåda. Smaken är är helt ok med mer humle och en del sötma kvar, lite väl mycket sötma för min smak.
7
Stigbergets ATLAS
Oranget disigt öl med vitt skum med stora bubblor. Doften är humlig med en svag doft av kåda och sötma. Smaken är ganska humlig, skön beska men dör lite väl fort. Inte söt som man kunde tro på doften. Aningen tunn, men det gör den lättdrucken.
8