Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Nästan 40 år
  • Online: 4 dagar sedan
  • Antal inlogg 1154
  • Medlem nästan 11 år

Achievements
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
  • 500 Artiklar
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Omnipollo Apollonio
Väldigt väldigt jus gul, nästan helt vit, helt klart öl med vitt skum med små bubblor. Doften är inte helt fräsch passionsfrukt. Smaken är inte så sur, lite passionsfrukt men mer fake än Sombrino, ganska mycket.... Inte alls lika bra i alla fall.
5
Rosa klart öl med ljusrosa skum med små bubblor. Doften är hallon med lime... :) Smaken är Mild syra med en skum besk smak som nog kommer från limeskal? Det är lite väö kemiskt och inte så där rolig som bianca hallon.
6
Gulaktigt nästan vitt öl med vitt skum och små bubbor. Doften är väldigt mild. Smaken är väldigt mild syrlighet och otroligt mild humle. Kan tro de missade torrhumligen...
5
Mikkeller Evergreen
Väldigt ljst gult öl med svagt dis, Väldigt skummigt öl med enorm skumkrona, först små bubbor men blir sen stora när de går ihop. Doften är mild humle. Smaken är väldigt tunnt öl med svag aromhumle och mild beska, blev ändå lite besviken av smaken efter doften. Riktigt riktigt milt är det.
5
Duckpond Sombrino
Gult disigt öl med små bitar som simmar runt.Skummet dog dnabbt som attan. Doften är passionsfruktsläsk. Smaken är Sur passionsfruktdricka, klart det är gott... men lite mer för sommaren.
8
Svart som natten med capuccinofärgat skum med små bubblor. Doftat IS med päron? Smaken är sur IS, ingen inte vad man förväntar sig, tycker även det är lite päron i smaken, ska nog sluta köpa sura IS...
6
Eik & Tid Krypto
Gult öl med lite oranget i och små bitar som simmar runt. Doften är skum med lite bark? Smaken är mycket mycket brett och lätt syrlig, lite annorlunda visste inte vad man skulle förvänta sig men det smkar rätt bra i alla fall. Lite klent med kolsyra.
6
Svart öl med kakaofärgat skum med små bubblor. Doften är söt IS med hallon. Smaken är IS med massor av syra och hallon, sur IS är lite onvanlig men kommer mer och mer, man känner inte av någon alkohol vilket är bra, men det är en svår öl att sätta betyg på som Tempels IS med hallon, Perdition eller vad den hette.
6
Gult öl med små bitar som simmar runt. Inget skum alls. Doften är apelsin tycker jag och frugan. Smaken är ingen kolsyra och det drar lite åt apelsin/lime hållet, känner inte passionsfrukten, kanske lite annanas med... Nja, detta var inte så kul. Men de har fått till lemonadkänslan som de skriver.
5
Fermenterarna BlaBlaBla
Grummligt rött/oranget öl som skummet dog direkt på. Doften är väldigt sur åt det acetoniga hållet. Smaken är väldigt sur så det vattnas på bra i munnen, men även fruktigt och med bär. Smaken känner jag inte rostad kokos men det är lime främst och tropiska inslag, väldigt kolsyrad med. Gott?, ja visst!
7