Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 39 år
  • Online: ungefär 7 timmar sedan
  • Antal inlogg 1117
  • Medlem mer än 10 år

Achievements
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
  • 500 Artiklar
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Drie Fonteinen Blauwe Bosbes
Väldigt just rosa skum med mycket små bubblor och några få stora i. Färgen är blå/röd och doften är spontanjäst mycket blåbär med de ekiga dragen. Smaken är riktigt sur med blåbär känner man av tydligt, det blir lite skog + ek i smaken av dem. Innan blåbär kommer så är det en svag bismak av plast. Helt ok men inte så bra som Mikkeller Tripple Spontan Bluberry...
7
Pivovar Shenk S
Oranget gyllene öl med stort fluffigt skum som dog snabbt. Doften är spontanjäst och trevligt. Smaken är spontanjäst men det finns lite smak av sött som den inte är riktigt färdigjäst men det är ändå verkligt trevligt med spontanjäst öl, syrligt och lätt stalligt, lite träsmak från tunnorna.
7
BrewDog Punk AF
Ljusgult helt klart öl med vitt skum med mellanstora bubblor. Doftar i alla fall lite humle... Men det var väldigt blaskigt och klen humle i smaken, hade ju lite förhoppning på denna, men det var inget vidare, bättre än Bulldog men inte mycket.
5
Testad igen av svärmor, med nya etiketten. Sämre än sist. Ingen rolig humle och lite skum beska. Får sänka en pinne nu.
4
Garage Whalemist
Röd rosa färg med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doften är mycket bärig men en svag hint av vin... Smaken är mycket konsentrerad och nästan stark. Tycker alkoholen går igenom lite mycket. Dock är det god eftersmak. Nja får jag säga om denna. Men den blev lite bättre efter att ha druckit mera och den fått lufta sig lite.
6
Gult disigt öl med vitt skum med små bubblor. Doften är riktigt humlig. Smaken är riktigt bra, massor med aromhumle, fyllig för en APA och nästan lite sur i avslutet, inte sötjolmig alls i alla fall. Lagom beska i avslutet som gör att man vill ta en klung till. Jättebra ölbärs!
9
Hade inte tänkt köpa denna men den stod på hyllan på lokala bolaget så fick den komma med hem i alla fall. Testad i pappersmugg på stranden. Doftar svagt av jordgubbar. Smaken var först lite sur (lite) sen kom lite lite jordgubbar sen blev det väldigt trist eftersmak av lageröl, inte god.
4
Dugges Strawberry
Pappersmugg på stranden. Doftar jordgubbssaft, smaken är riktigt sur men jordgubbarna försvann lite i smaken. ganska vattning.
6
Även denna i pappersmugg på stranden. Doften är Aprikos och ganska sött. Smaken är konstigt besk med lätt syra (inte så söt som jag trode av doften) man känner helt klart av aprikosen. Inte i Cantillon-klass direkt men i alla fall bättre än vad jag trodde.
6
Stigbergets Sublimo
Tog en till från bolaget då den kom igen. Denna gången på burk. Kanon APA igen, helt klart. Denna gång dracks den i pappersmugg på en sandstrand :)
9