Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 42 år
  • Online: 6 dagar sedan
  • Antal inlogg 1317
  • Medlem nästan 14 år

Achievements
  • 2500 Kommentarer
  • 1000 Artiklar
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Stigbergets Cóndorita
Gult öl med en hint oranget i och riktigt tjockt med dis, ser ut lite som nyponsoppa. Skum hann jag inte se, det dog snabbt för jag var feg när jag hällde upp. Doften är riktigt mycket hume och riktigt fin med! Smaken är kanonmycke humle, inte alls söt och blaskig, kunde haft lite mer beska, men den är ganska tunn i kroppen för hög hinkabilitet. En väldigt väldigt bra ölbärs!
8
Vid andra upphällningen (dricker i vinglas) så blev det ett mycket tjockare öl med lite gult tjockt och krämigt skum (mer åt nyponsoppa) och hela ölet blev bättre! Inte alls tokigt nu faktiskt.
7
Ljusgult disigt öl med vitt skum som blir ett litet lock. Doften är söt annans, Frugan tyckte den smakade Dumle....? Jag tycker den smakar söt/sur som en kinakrogsås... med lite svagt av annanas, mest sötman som tog den åt det hållet tror jag, en skummis, svår att sätta betyg på, god eftersmak. Blev nog lite bättre efter en stund i alla fall, men ingen 10p ... lättdrucken.
7
Ljusgult disigt öl med vitt skum som dog snabbr till en kant, små bubblor. Doften är ganska mild och lite mer åt det engelska hållet... (efter att ha testat 2 Apex...) Smaken är mer engelsk också, mer skumma bismaker som gör den mindre trevlig än tex Flux som var väldigt bra. Detta var inte APA i min smak, för engelsk.
5
Apex Flux Pale Ale
Ljust gult disigt öl med vitt skum som dog snabbt. Doften är Humlig med tropiska inslag. Smaken är ganska torr med aromhumle som piggar upp, en frisk APA, bättre än Martyr IPA.
7
Apex Martyrs IPA
Gult disigt öl med en hint oranget i, skummet är luftigt vitt med mest små bubbor, men dör ganska snabbt. Doften är humlig och pigg, lite alkohol och ganska söt. Smaken är bra med humle, lite mild beska som gör att man känner sötman lite för mycket tycker jag, ganska fyllig. Inte bästa från Apex.
6
Nästan som nyponsoppa i färgen med ett fizzigt gult skum som dör snabbt. Doften är syrlig passionsfrukt. Smaken är söt/sur och ganska blaskig med främst passionsfrukt, helt ok men Arpus som testades innan var mycket bättre. + i kanten för dold alkohol...
7
Nyponsoppa? Inget skum så klart... Doften är persika/magno juice. Smaken är krämig, syrlig persika och mango med lite lite kolsyra, ganska trevligt faktiskt... :) Jo men det smakar bra, inte konstgjort vilket är mycket trevligt.
8
Barrier Try The Juice
Gult disigt öl med en del oranget i, vitt skum med mest små bubblor. Doften är humlig och ganska pigg för en USA öl. Smaken är som en trevlig IPA utan att vara något super... Funkar helt klart och inte för söt, mycket smak för %-en.
7
Barrier Hop Fighter
Gult disigt öl med en hint oranget i, stort stort skum med mellanstora bubbor (en riktigt skumbomb). Doften är inte alls tokig med en bra dos humle. Smaken är en normalbra IPA helt enkelt med lite tvålig känsla i munnen, inte för söt. Bra dold alkohol.
7