Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 43 år
  • Online: 2 dagar sedan
  • Antal inlogg 1337
  • Medlem mer än 14 år

Achievements
  • 2500 Kommentarer
  • 1000 Artiklar
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Apex Stolen Valor
Gult disigt öl med vitt skum. En del rester i glaset. Doftar bra med humle. Bra rivig beska, saknar lite aromhumle. Funkar men gillar Apex's svagare imorgon.
7
Guld riktigt disigt öl med lite oranget i, vitt skum med små bubblor som sjunker ganska långtsamt. Doften är massor av humle. Smaken fyllig med mycket humle en hel del sötma och en skön beska som biter till lite i eftersmaken, mycket stor smak i alla fall, lite för söt för att riktigt falla in i min smakprofil, men den funkar, speciellt efter ett långt öluppehåll. :D
6
Rosa lätt disigt öl med vitt stort skum med små bubblor som dör ganska snabbt. Doften är syrliga hallon med lite brödighet. Smaken är fruktig och inte speciellt sur, mer söt godis av jordgubbe och hallon + en del brödighet. Det var väl ingen större upplevelse. :)
4
Stigbergets Mellanmås
Ljusgult disigt öl med vitt skum med små bubblor. Doften är pigg humle, trevlig. Smaken är mild men trevlig, väldigt hög hinkabilitet. kunde ha tryckt i mer humle för bättre poäng...
7
FUERST WIACEK Verdant Hopsicle
ljusgult disigt öl med vitt skum med små bubblor. Doften är ok med humle. Smaken är inte helt pigg, ganska mild för en DIPA men bra balans, kunde haft lite mer beska och aromhumle men den är god. En genomsnitlig ok DIPA som inte har 100% färsk.
7
Nästan svart öl (men det är nog rött på något vis) med lila skum med små bubblor. Doften är söt vanilj och blåbär. Smaken är syrliga blåbär med en sötma i som blandar sig till någon typ av söt/sur smak, men det kommer fram en stor mängd blåbär och en hel del vanilj. Ganska trevlig, antar att det är "banan" som skall simulera sötman. Gillar nog doch de klassiska belgarna (med mycket bär) som gär mer naturliga surisar, det här blir mer kemsikt, men det finns värre exempel...
8
Verdant ALLEN
nu blev det en hint oranget i men inte så stort skillnad. Skummet är samma, vitt med små bubblor. Doften är mindre humle och mer sötma. Smaken är mer smak, men inte bättre skulle jag säga, det är mycket restsötma och beskan väger inte upp till den. Inte så mycket aromhumle heller. Långt från bästa DIPAn jag testat. Alkoholen går igenom i eftersmaken med.
6
Verdant Rustling Substance
Tredje ölet från Verdant som ser likadant ut. Gult disigt med vitt skum med små bubblor. Doften är humlig med lite inslag av kåda. Smaken är mer mild, svag beska och ganska vattning, speciellt i eftersmaken. Det är gott och lättdrucket, men inte speciellt upphetsande heller. Lite för trist eftersmak.
6
Verdant Unlike Stars
Ser ut som samma öl som Verdant Uncensored Sports Parade, ljusgult disigt med vitt skum, små bubblor. Doften är dock lite mer maltig och mindre humlig. Smaken är mild med med aningens mer beska, dock ingen stor skillnad, fortfarande lite väl tvålig, bara lite mindre av det.
7
Verdant Uncensored Sports Parade
ljusgult disigt öl med vitt skum och små bubblor. Doften är fin humle. Smaken är humlig och tvålig, inte stor beska, lättdrucken men inget speciellt med den, saknar beska och för tvålig.
7