Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Mer än 40 år
  • Online: 5 dagar sedan
  • Antal inlogg 1211
  • Medlem nästan 12 år

Achievements
  • 1000 Artiklar
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Smakar av svärmor, ser ut som utspädd cola. Doften är alkohol och en del fat, engelskt öl utan humle. Smaken är tunn och blaskig alkohol med jäst. Ingen höjdare direkt.
3
Påminner en hel del om Armand & Gaston Vintage men lite ljusare i ölet och skummet, annars så är det bärnstensfärgat igen och lite dis i ölet. Doften är dock något annat, mycket mildare 'spontanjästitet' och mycket mer pigg med syra. Smaken är också mer drag i med mycket mera acetoniga toner och även mer alkohol förstås. Detta var nog ett fint fat eller i alla fall passade det min mun.
8
Bärnstensfärgat disigt öl med en rejält stort beigt skum som långsamt sjunker inhopp till ett tunt lager. Doften är fint spontanjäst men man känner att den inte är färsk även på doften, det är lite mer som doften på Cantillon. Smaken är sur/syrlig och det är mycket som händer med smaken här... mycket ekfat utan att tanninerna stor. Riktigt gott i alla fall. Drar långt bak på tungan. En aning känsla av vattnighet... men det är bra.
8
Timmermans Faro
Bärnstensfärgat helt klart öl med stort fizzigt skum som är offwhitefärgat med medelstora bubblor med en crema på toppen, lämnar en hel del rester medans det sakta sjunker. Doften är ganska trevlig med spontanjäst och en hel del äpplen (lite champangne eller cava över doften). Smaken är söt/sur som asiatiska såsen... men ändå ganskatrevlig, faro brukar inte vara någon favorit, jag gillar ju när det är surt, men här funkar det helt ok.
7
Oranget disigt öl med stort offwhite färgat skum med små bubblor. Doften är riktigt intensiv av spontanjäst och något annat speciellt som sticker ut, hade inte kunnat pricka krusbär blint. Smaken är sur och här känner man av bär tydligare än i doften. Svårt att pricka vilket ändå... men det är surt och gott!
8
Loverbeer Sour Sketch
Orange öl med lite rosa ser det ut som. Vitt skum som bara blev en ring i glaset med stora bubblor. Doften är främst brett vad jag känner. Smaken är syrlig med en svag ton av aceton. Känner inte av frukterna tydligt men det är fruktigt. Ok
7
Brekeriet Vild Schlätta
Bärnstensfärgat lätt disigt öl med vitt skum som ligger i ett ojämn lock. Doften är helt klart mosaic humle. Smaken är sur med inslag av ättika och humle. God och pigg.
7
Firestone Walker Bretta Rosé
Bärnstensfärgat öl med lätt dis. Vitt skum som bara blev en kant i glaset. Doftar hallon. Smaken är riktigt god, det påminner om flamländsk röd/brun öl med massor av hallon. Jag gillade den väldigt mycket, synd man inte drack den tidigare...
9
Drie Fonteinen Druif Dornfelder
Rödvinsfärgat öl med rosa skum som dog snabbt. Doftar mycket druvor. Smaken är mild syra och vinöst, den var god men ändå nästan lite väl mild.
8
Poppels Seven Flowers Sour
Gult disigt öl med vitt stort skum med ganska små bubblor. Doften är mycket blommig med fläder som kändes mest i början. Smaken är syrlig och blommig men nu känns inte fläder alls. Inte så kul som jag hade hoppats, hade förhoppning om en 'ny' mamouche vilket det inte var.
5