Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Ungefär 40 år
  • Online: 2 dagar sedan
  • Antal inlogg 1170
  • Medlem ungefär 11 år

Achievements
  • 1000 Artiklar
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Ljusgult disigt öl med liten vit skumkrona som bara blev en ring kvar i kanten. Doften är bra med humle. Smaken är humlepigg men inte den bästa blandningen enligt mig och för mycket restsötma om stör, beskan räcker inte till, men alltid kul med färsk humle.
6
Boon Schaarbeekse Kriek
Röd/rosa öl med lätt dis och små bitar som simmar runt. Skummet var rosa men blev bara ett tunnt lock kvar. Doften är körsbär med mycket kärnor (mandel). Smaken är syrlig men inte speciellt sur, men det kommer lite snare som en sorts beska nästan. Det smakar körsbär och kärnor och det är väl en helt ok kriek utan att vara något superbra.
7
Warpigs Mo'saic Mo' Problems
Gult nästan helt klart öl (det är lite svagt disigt) med tunnt vitt skumlager med små bubblor som lämnar rester i glaset. Doften är väldigt mild humle men kan vara för de som testades innan... Smaken är trist, det är klent med humle och det drar ju mer åt lager än IPA... detta var inte så kul, mycket metall i smaken.
6
Stigbergets The Chronic
Gul/oranget öl med dis, stort smutsvitt skum med stora bubblor. Doften är en rejäl dos humle. Smaken är söt humlejuice men det känns som beskan inte räcker till riktigt för allt restsocker, annars så är det trevlig trots 10% mycket bättre än King och Bootsy.
7
Stigbergets Bootsy
Oranget öl med lite dis, skummet är off-white med ganska stora bubblor. Doften är humle och alkohol. Smaken är lite hit och dit, skum humleblandning tror jag, bra beska men det räcker inte för mig, får nog bli lite mer selektiv med Stigbergets öl framöver.
6
Stigbergets King of Hops DIPA
Gul/oranget disigt öl med små partiklar som simmar runt i glaset. Nästan helt vitt skum med medelstora bubblor, lämnar rester i glaset. Doften är humle med lite engelska inslag tycker jag. Smaken är humlig, men inte så rolig humle, det är lite engelskt, inte så mycket aromhumle. Saknar beska i avslutet vilket ger lite jolmigt intryck, den sämsta av dessa 3.
6
Stigbergets Queen of Hops IPA
Oranget disigt öl med nästan helt vitt skum (stort) med mellanstora bubblor. Doften är humlig igen som knäkten, men med mindre alkohol. Smaken är humlig men sötare och lenare på tungan än knäkten och även mer beska, men tycker knäkten var lite godare än den här.
7
Stigbergets Jack of Hops IPA
Gult disigt öl med en hint oranget i. Vitt skum med ganska stora bubblor. Doften är humlig men även en del alkohol. Smaken är humlig och fyllig, lite sötma som kommer på slutet, det saknas lite beska för mig, aromhumlen väger upp som ger en juicekänsla som är bra. Men det är för mycket alkoholsmak för endast 6.5%
7
Fermenterarna First Beer Ever Made
Mörkt rosa öl med rosa skumm som dog snabbt. Doften är syrliga körsbär. Smaken är sur, riktigt sur och massor av körsbär, kan inte säga att jag känner varken hallon eller blåbär. Jag gillade den i alla fall, men körsbär är alltid gott. Inte illa igen av Fermenterarna.
8
Småland
Får smaka på en av svärfars favoriter. gyllene helt klart lk med vitt skum med små bubblor. Doften är trist lager, lite metall. Smaken är ingen favorit, majs metall och lager, ingen humle att prata om, bara sött och jolmigt.
2