Myspanda

Myspanda *

Om
  • Bor i -
  • Ungefär 39 år
  • Online: 7 dagar sedan
  • Antal inlogg 1095
  • Medlem mer än 10 år

Achievements
  • 2000 Kommentarer
  • 3000 Betyg
  • 500 Artiklar
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Källaren är tom :(
Kommentarer
Gult disigt öl med stor vit skumkrona med små bubblor. Doften är bra med humle. Smaken är bra balanserad med sötma och beska. En fin IPA helt enkelt.
8
Brekeriet Roken
Gult disigt öl med vitt skum som dog snabbt. Doften är riktigt rökig och det har inte varit någon favorit för mig på LÄNGE. Smaken är sur med rök, men jag tycker det gör sig ganska bra ändå, kan det vara för att jag gillar rökig whiskey? Det var inte som liquid smoke siom tidigare kommentar, Kanske inte världen bästa öl men jag tyckte den var trevlig.
6
Mörkt röd disigt öl med skum som dör direkt. Doften är spontanjäst, men inga bär. Smaken är lite extra sur. Lite lätt bärigt, men känner inte att det är svartvinbär... men det är gott igen :)
8
Ser lite ut som blåbärssoppa, blå/röd i färgen, doften säger inte mycket mer än spontanjäst. Smaken kan man gissa sig till blåbär för det är mycket 'ek-ig' gott igen absolut. Tilquin är bra, eller så är det bara min smak för spontanjästa belgare. :)
9
Gult disigt öl med stort vitt skum med mellanstora bubblor. Doften är bra med humle och lite tvålighet. Smaken är mycket bra balans, inte för söt / besk. Det är väldigt gott och även lite tvåligt i smaken. Lättdrucket och ingen smak av alkohol.
8
Mörkt röd färg med vitt skum som dog direkt. Doften är klassiskt spontanjäst, inga bär alls i doften, men björnbär är inte så tydliga. Smaken är samma, nästan som en lambic, bara färgen som skiljer, lite godare än rouge tycker jag i alla fall. Rundare i smaken.
8
Rosa öl med vitt skum som dö snabbt. Doften är bärig och syrlig. Smaken är syrlig men kan inte säga vad det är för frukt/bär i blint. Det smakar bra men inte så tydligt...
8
Omnipollo Pleroma Berry Blend
Vinröd öl som är nästan helt klart, rosa skum som är fluffigt men ligger kvar. Doftar mycket bärigt. Smaken är övermogna bär / frukt och söt/sur med en hint lönnsirap? Inte riktigt vad jag hade väntat mig. Det känns som den är starkare än vad det står. Eftersmaken är god.
6
Svartbergets Fjällbryggeri Jämtsur
Rosa klart öl som ser ut som saft. Skumet var rosa men dog direkt. Doftar svagt syrligt och lite lätt bärigt (men känner inte att det är svartavinbär). Smaken är lätt syrlig och först svartvinbär, sen smakar det övermogen frukt. Nja... De är sur/blaskigt.
5
Örebro Brygghus Fruit Kveik
Gult disigt öl med tunnt skum, doften är väldigt väldigt mild... Smaken var beska men inte så mycket med, aningen fruk i eftersmaken, typ annanas lite snabbt, men mer än så var det inte. Burken gjorde att det såg godare ut än det var, denna skulle nog funka på rätt tillfälle, men inte nu när man snabbprovar.
6