Global tidslinje
Myspanda
Stigbergets Double Headed DDH West Coast IPA
8

"Gul/oranget öl med små bitar som simmar runt i botten. Stort fluffigt skum som snunker långsamt och lämnar rester i glaset. Doften är 'OK' med humle men känns inte helt färskt ändå som Amaaazing Haze. Smaken är mer beska och lite'talligare' men med mindre arom humle än Amaaazing och även lite torrare. Hade denna haft mer aromhumle i sig så hade den varit bättre, nu skulle jag säga att denna är lite lite lite sämre. "
Myspanda
Mackinaw Peach
6

"gult öl med en liten hint av oranget, stort fluffigt off-white färgat skum som sjunker snabbt. Doften är lätt syrligt och persikor. Smaken är syrlig persikogodis men även en hint av övermoget, persikor kan ge den effekten rätt ofta har jag märkt. Lite blaskig och inte jätterolig."
Stigbergets Amaaazing Haze
8

"Gul/oranget öl med stort off-white färgat skum med stora bubblor som sjunker till ett tunnt lock med rester i glaset. Doften är fantastigt god med massor av färsk humle. Smaken är just som i orginalet lite för söt för min smak, men det är god humle och bra tryck. "
innerflight
Hopper
Stigbergets Amaaazing Haze
9

"Juicig, något orange med lågt skum. Doftar av mycket tropisk frukt. Smaken är fyllig med mycket tropisk frukt, rund ganska snäll beska som växer i eftersmaken, en del sötma, något tallbarr."