Nyheter


2014-08-27 av lasseg

Här kommer systembolagets fasta lansering i september 2014


2014-05-06 av lasseg


2014-04-03 av lasseg

Quick and dirty..


2014-03-05 av lasseg

Och här kommer små partier för Mars också..


2014-03-04 av lasseg

Som ni märkt har det varit ganska tyst om systembolagets nyheter här på sistone, jag har lagt ganska mycket krut på c/o HOPS webbsatsning och då har jag inte riktigt hunnit med iGlaset alla gånger.. Men nu kommer till sist marsnyheterna här!


Tidslinje

Myspanda
Duckpond Frooty Froots
7

"Neonrosa öl med rosa fizzigt skum som dör direkt. Doftar inte mycket alls, bara lite läppstift.. Smaken är mest hallon med lite svagt passionsfrukt, svårt att säga annanas och lime, vanilj kommer i eftersmaken dock ganska milt. Inte så bra som den med passionsfrukt. Det är väl lite vuxenläsk / c-vitaminbrus på denna också."
Shimmy
Myspanda
Duckpond Sombrero
8

"Lite som Dugges Tropical serie, vuxenläsk."
Duckpond Sombrero
8

"Ljust oranget öl med stort vitt skum som dör snabbt. Doften är passionsfruktsjuice. Smaken är riktigt läskande, lätt syrligt och ren smak med massor av passionsfrukt. Jag gillade väldigt mycket. Passar bra när man är törstig."
GAISAke
Skelderwikens American Pale Ale
6

"Torr. 3 Pilsner: https://GottÖl.se/skelderwikens-american-pale-ale/"
jonas861
Lagunitas Phase Change
6

"En helt okej IPA. Dock har jag druckit 100-tals liknande öl och inget jag kommer att köpa igen, till skillnad från Ruddles County Ale som jag köper ca 12 st av varje vecka ( och tycker lika bra om den varje gånga man knäpper upp en burk eller två )"