Melwimans


Om
  • Bor i -
  • Online: nästan 9 år sedan
  • Antal inlogg 9
  • Medlem ungefär 13 år

Achievements
  • 10 Kommentarer
  • 10 Betyg
Användaren har inte skrivit något om sig själv än.
Användaren har inte skapat någon artikel än
Användaren följer ingen än
Användaren har inga följare än
Källaren är tom :(
Inköpslistan är tom :(
Kommentarer
Jag gillar det då det är mycket fruktigt vin, flera olika toner kommer fram. Prova det!
8
Zenato Ripassa - 2008
Ett jäkkla guldvin, slår enligt mig ett par Amarone i kryddighet... :-) Jag säger som Bengt Fritaholfsson, -Det e bara å köpa.
9
Anderson Valley Boont Amber Ale
En god balanserad Ale, men saknade lite tryck i smaken...kanske tycker många om det såhär,men jag föredrar när det smakar mer.
7
Nynäshamns Smörpundet Porter
Chokladig och lite tjärig som sig bör. Är ingen porter fantast, men jag gillar den skarp! 25cl flaskan passar perfekt i storlek för denna porter.
7
Grebbestad Lunator
Härlig balanserad sak! Prova för guds skull!
8
Williams Brothers Seven Giraffes
Efter att en trevlig rekommendation som kom till min kännedom av världens bästa norrlänning, sä är detta mitt favvoöl. Total balans är verkligen något som kan förklara detta öl. Beskan, sötman. Allt är harmoni. En favorit!
10
S:t Eriks Pilsner
frisk och fruktig, dock tråkig och medelmåttig beska. säljer för den fina flarran, hade denna legat på "vanlig" flaska hade den inte blivit något hit...
5
Dugges Lager No. 1
helt okay ljus lager, som passar till grillat. Ett säkert kort som allroundöl, sällskapsöl. Ganska fruktig,frisk smak. Dock dyr.
7
Jämtlands Postiljon
Jättegott öl, dundrar till på ett behagligt sätt i munhålan vid förtäring, man tror att mer ska hända dock. Söt,mycket trevlig och balanserad efterbeska, men inget riktigt bett. Men ett jättebra öl, passar till julbordet!
9
De Ranke Guldenberg
Jättegott öl, hade inga förväntningar då jag första gången blev spontanbjuden på detta. Fin grumlighet, jämn smak med avrundad men distinkt beska.
9