tim

Tim Sjöstrand

Om
  • Bor i Kalmar/Göteborg
  • Mer än 34 år
  • Online: mer än 8 år sedan
  • Antal inlogg 54
  • Medlem mer än 15 år

Achievements
  • 5 Artiklar
  • 300 Betyg

Det är en dag imorgon också.

Kommentarer
Napa Smith Hopageddon
Malt- och humlebomb samtidigt. Winn-ing!
9
Midtfyns Jule Stout
Nej, usch. Tunn kropp och påtaglig alkoholnärvaro. Jästig, på det dåliga sättet. I takt med att temperaturen stiger träder stjärnanisen fram och varje klunk börjar påminna om akvavit - urk!
2
Coors Light
Ett generellt samt ett stilbetyg skulle vara bra här.
5
Corsendonk Agnus
Fick en giftig becksvart jästfällning i glaset. Smakade dock helt OK.
6
Serverad på fat på Kulminator, Antwerpen. Ägaren, som för övrigt ser ut som Christopher Lloyd i Tillbaka till Framtiden, förklarar på knagglig engelska att (i hans sortiment av 500-600 öler) "Der is only van kvadrupel." och serverar denne för sex euro (här skall tilläggas att en fem år lagrad Westmalle Tripel kostade fyra). Något av det bästa jag druckit! Smak av den mildast kvadrupel, banan, kola, nästan åt rum cask, små små mjuka bubblor och ett nästan magiskt, krämigt skum. 10 av 10 toasters.
10
Slaapmutske Blond Zomerbier
Logotypen till trots är detta en av de bästa belgarna jag smaskat på.
9
Hanssens Oude Kriek
Serverad på rökig pub Brygge efter jag och SebbJ lagt beställningen "Pour us your most undrinkable beer, please". Bartendern häller upp två glas Hanssens Oude Kriek, vi tar varsin klunk varpå han flinar och frågar sarkastiskt: "Sour enough, for you?" och öppnar en ny flaska till sig och sin landskamrat. Fantastisk stämning!
9
Ölvisholt Jólabjór
Umm... Är det bara på min flaska där "Alc. 5.6%" ser ut att vara överstruken för hand med en tuschpenna och ersatt lite käckt med "6.5%"?
7
Lagavulin Distillers Edition - 1993
Lite besviken -- jämfört med den \"vanliga\" Lagavulin (det \"flytande guldet\" osv., en favorit med andra ord) är den här aningen tydligare i spritsmaken. Skall återkomma efter någon mer avnjutning.
9