Cumbres Andinas Reserve Cabernet Sauvignon - 2003

RÖDA VINER 13.5%
Occasion Wine AB
Skapades 2007-11-12 av iglaset
Betyg
0 0 0.0
Senaste betygen
Kvalitet: Reserva
Druvsort: Cabernet Sauvignon 100%
Serveras vid: 18º C
Passar till: Rätter av lamm, nöt eller viltkött
Beskrivning: Mycket fruktigt, balanserat vin med fatkaraktär, inslag av mörka bär, peppar,örter,lagerblad och kaffe
Övrigt: Butron Budinich Winery (BBW) är en familjeägd vingård i Cachapoaldistriktet. Vingården har tagit vara på de agroklimatiska fördelarna som Chile erhållit för sin vinodling. BBW äger och förvalta fem (5) olika vingårdar i los Molinos Quemados, Tuniche, La Torre, Las rosas och Santa Corina. Varje vingård är olikt till varandra till Cordillera de Los Andes som tillåter att odla druvor med olika karaktärer.

För närvande så ägs över 112 hektar för vinodling av; Cabernet sauvignon, Merlot, Malbec or Cot, carmenére och Sauvignon Blanc, Chardonnay. Detta tillsammans med en lagerkapicitet av 1.960.000 liter medger att BMW är en förtroendeingivande producent på marknaden

BBW:s målsättning är att framställa viner av mycket hög kvalitet med det bästa material och erhållna kunskaper sedan tre generationer tillbaks i vinodling.

För att bibehålla den tekniska och mänskliga grunden som började för över 70 år sedan, används fortfarande samma område för vinodling som utgjorde en betydande faktor för grundarna av detta odlingsområde med de bästa förutsättningar. Vingården införliva ständigt nya och modernt utvecklande element för att förbättra produktionen.
Volym Pris Artikelnummer Sortiment
750 ml 126 Kr 9740701 Beställning
Liknande artiklar
Kommentarer