Betyg
0
Senaste betygen
Mejja
2012-05-06svj
2012-03-07helena.levinsson@bredband2.com
2011-02-21Vonne
2010-08-13nilsson73
2010-07-03
Framställning: Druvorna till detta vin skördades mellan den 15:e Oktober och den 10:e November i vingårdarna runt Gobelsburg. Vinet jäste sedan vid låg temperatur i rostfritt stål för att bevara så mycket frukt som möjligt. Tanken med detta vin är att fokusera på frukten i Grüner Veltliner-druvan och visa den klassiska Kamptal-stilen.
Utseende: Ljust halmgul
Doft: Fruktig doft med drag av persika, peppar och tydliga inslag av mineral.
Smak: Medelfyllig, torr och mycket frisk smak med en persikoliknande frukt. Ung och fruktig men ändå intensiv och torr eftersmak.
Användningsområden: Ett utmärkt allroundvin till rätter av fisk och skaldjur, gärna med en viss syrlighet från såser eller citron. Tänk på att vinet har kombinationen av rik smak och stram syra. Undvik alltför söta smaker i maten. Drickes vid cirka 10-12 grader.
Utseende: Ljust halmgul
Doft: Fruktig doft med drag av persika, peppar och tydliga inslag av mineral.
Smak: Medelfyllig, torr och mycket frisk smak med en persikoliknande frukt. Ung och fruktig men ändå intensiv och torr eftersmak.
Användningsområden: Ett utmärkt allroundvin till rätter av fisk och skaldjur, gärna med en viss syrlighet från såser eller citron. Tänk på att vinet har kombinationen av rik smak och stram syra. Undvik alltför söta smaker i maten. Drickes vid cirka 10-12 grader.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 97 Kr | 277501 | Ordinarie |
Kommentarer