Betyg
0
Senaste betygen
Sockerhalt: 4,5 gram/liter
Syrahalt: 5,9 gram/liter
Kurt Angerer är killen som tänkte utvandra till Australien för att odla vin men som när Österrike blev medlem i EU såg fler och större möjligheter att stanna kvar i Europa och fortsätta familjetraditionen i Kamptal. Han gör stor succé med sina viner och är ständigt omtalad i internationell press.
Grüner Veltliner ”Loam” har en ljusgul färg, doften är ren och generös med inslag av citrus, gula äpplen, grapefrukt och mango, kryddig och har mineralkaraktär. Smaken är torr med frisk syra, kryddighet och mineral, kraftfull med lång eftersmak. ”Loam” innebär att druvorna har vuxit i en sandig lerjord.
Angerer Grüner Veltliner ”Loam” passar bra till sparrissoppa, kall inkokt lax, gratinerad chèvre på ruccolabädd. Ett måste är att prova den till en äkta wienerschnitzel!
Syrahalt: 5,9 gram/liter
Kurt Angerer är killen som tänkte utvandra till Australien för att odla vin men som när Österrike blev medlem i EU såg fler och större möjligheter att stanna kvar i Europa och fortsätta familjetraditionen i Kamptal. Han gör stor succé med sina viner och är ständigt omtalad i internationell press.
Grüner Veltliner ”Loam” har en ljusgul färg, doften är ren och generös med inslag av citrus, gula äpplen, grapefrukt och mango, kryddig och har mineralkaraktär. Smaken är torr med frisk syra, kryddighet och mineral, kraftfull med lång eftersmak. ”Loam” innebär att druvorna har vuxit i en sandig lerjord.
Angerer Grüner Veltliner ”Loam” passar bra till sparrissoppa, kall inkokt lax, gratinerad chèvre på ruccolabädd. Ett måste är att prova den till en äkta wienerschnitzel!
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
750 ml | 198 Kr | 2290301 | Beställning |
Kommentarer