Betyg
15
Ursprung
BelgienTillverkningssätt
Brettanomyces Barrel aged Spontanjäst Opastöriserad Flaskjäst OfiltreradStil
Lambic - GueuzeSenaste betygen

jonas861
2017-04-08
SuperDuty
2016-06-01
stokies
2016-05-13
jejk
2015-11-04
MrHonken77
2015-07-15
This is the result of blending different lambics of different ages. The second fermentation takes place inside the bottles and therefore they are stored for minimum six months in constant temperature kept cellars.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
375 ml | 65 Kr | 1184901 | Beställning |
375 ml | 69 Kr | 1114603 | Beställning |
750 ml | 110 Kr | 1182401 | Beställning |
375 ml | 47 Kr | 1168703 | Beställning |

jonas861
2017-04-08
SuperDuty
2016-06-01
stokies
2016-05-13
jejk
2015-11-04
MrHonken77
2015-07-15
harrysson
2015-04-28
duvet
2015-04-20
berfry
2015-04-04
Bodas
2015-03-26
pbodenhem
2015-03-06
lasseg
2015-03-06
os2004
2015-02-28
RollE2k
2014-07-11
alvaro15
2014-03-10
Myspanda
2014-03-08
shaitan
2014-02-21
sonic_boom
2014-02-16
carrotflower
2014-02-15
m81mlm
2014-02-09
Kentaur
2014-02-09
eriked
2013-08-31
Zeilon
2013-08-22
karlf
2013-04-21
Divko
2013-01-27
Kinski
2013-01-05
schwamp
2012-08-29balder
2012-04-11
sehlberg
2012-01-05
machitman
2011-10-22
H.Augustsson
2010-11-12Liknande artiklar








Kommentarer
jonas861
stokies
Myspanda
SuperDuty
lasseg
RollE2k
m81mlm
lasseg
balder
machitman
H.Augustsson
nohnohyeh
lasseg
StenSture
Arakun