Betyg
15
Ursprung
BelgienTillverkningssätt
Brettanomyces Barrel aged Spontanjäst Opastöriserad Flaskjäst OfiltreradStil
Lambic - GueuzeSenaste betygen
jonas861
2017-04-08SuperDuty
2016-06-01stokies
2016-05-13jejk
2015-11-04MrHonken77
2015-07-15
This is the result of blending different lambics of different ages. The second fermentation takes place inside the bottles and therefore they are stored for minimum six months in constant temperature kept cellars.
Volym | Pris | Artikelnummer | Sortiment |
---|---|---|---|
375 ml | 65 Kr | 1184901 | Beställning |
375 ml | 69 Kr | 1114603 | Beställning |
750 ml | 110 Kr | 1182401 | Beställning |
375 ml | 47 Kr | 1168703 | Beställning |
Kommentarer
jonas861
stokies
Myspanda
SuperDuty
lasseg
RollE2k
m81mlm
lasseg
balder
machitman
H.Augustsson
nohnohyeh
lasseg
StenSture
Arakun